Συναυλία στην Ιόνιο Ακαδημία στα πλαίσια της 9ης Θερινής Ακαδημίας Μουσικής Παιδαγωγικής

ShareThis
Δημοσίευση: 07-07-2023 08:32 | Προβολές: 1001
Έναρξη: 07-07-2023 |Λήξη: 08-07-2023
[Έληξε]
image

Σας καλούμε στην παράσταση εφαρμογής των συμμετεχόντων στην 9η Θερινή Ακαδημία Μουσικής Παιδαγωγικής του ΚΕΔΙΒΙΜ Ιονίου Πανεπιστημίου «Με εργαλείο τον κύκλο: ένα βιωματικό εργαστήρι ομαδικού αυτοσχεδιασμού με μοναδικά όργανα τη φωνή και το κρουστό», την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 στην Ιόνιο Ακαδημία στις 8:00 ακριβώς. Είσοδος ελεύθερη.

Η 9η Θερινή Ακαδημία Μουσικής Παιδαγωγικής διεξήχθη μεταξύ 4 και 7 Ιουλίου 2023 στην Ιόνιο Ακαδημία στην Κέρκυρα. Σε αυτήν συμμετείχαν 60 εκπαιδευτικοί μουσικής, μουσικοί, εκπαιδευτικοί των τεχνών όλων των βαθμίδων, εκπαιδευτικοί γενικής παιδείας προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φοιτητές μουσικής, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, τμημάτων παραστατικών τεχνών και θεατρικών σπουδών.

Στη φετινή Θερινή Ακαδημία δίδαξαν η Αγγελική Τουμπανάκη και η Μίτσυ Ακογιούνογλου. Οι συμμετέχοντες μελέτησαν τον ομαδικό αυτοσχεδιασμό, τη συλλογική δημιουργία, και την ανάπτυξη της μουσικότητας μέσω της αυθόρμητης διάδρασης στον κύκλο, μέσα από φωνητικό κύκλο και κύκλο κρουστών. Στόχος μας είναι να αποτελέσει η Θερινή Ακαδημία Μουσικής Παιδαγωγικής του Ιονίου Πανεπιστημίου τόπο συνάντησης, γόνιμου διαλόγου και επιμόρφωσης των συμμετεχόντων γύρω από θέματα που αφορούν τη διδασκαλία και μάθηση της μουσικής στη σημερινή κοινωνία.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας