Νέα από όλ@ς για όλ@ς
page image

Αυτή η σελίδα φιλοξενεί νέα, για το τμήμα, για συναυλίες, για διαγωνισμούς, ή άλλες πληροφορίες που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν.


Η περιοδεία του Billy Pod (Βασίλης Ποδαράς, απόφοιτος του ΤΜΣ) στη Μεγάλη Βρετανία ξεκινά τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου από το Νόττινχαμ. Το “σήμα” για την έναρξη της σημαντικής αυτής περιοδείας για τον έλληνα δημιουργό δίνει η κυκλοφορία του digital single “Elysium” το οποίο ταυτόχρονα αποτελεί προπομπό του νέου άλμπουμ του “Quintessence” που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.


Το πρόγραμμα Κιθάρα express υλοποιείται από την Κική Κέρζελη (απόφοιτη του ΤΜΣ) και με επιστημονική υπεύθυνη την Ιωάννα Ετμεκτσόγλου (αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΤΜΣ) στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Από 28 Σεπτεμβρίου έως και 4 Οκτωβρίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ ‘Sacrέ’ Ιερή Μουσική Δύση - Ανατολή (καλλιτεχνικά υπεύθυνη η ομότιμη καθηγήτρια Διεύθυνσης Χορωδίας Δρ Μιράντα Καλδή) συμμετέχουν απόφοιτοι του ΤΜΣ στο φωνητικό Σύνολο ‘RenEssence’  και στο Φωνητικό Σύνολο Παλαιών Φοιτητών του ΤΜΣ το οποίο θα παρουσιάσει το έργο ‘Miserere’ του G. Allegri στην εκδοχή του V. Ivanoff.

 

 

Ενημέρωση: 15-09-2022
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας