Ανακοίνωση σχετικά με τις αρχικές αιτήσεις Erasmus+ για σπουδές

ShareThis
Δημοσίευση: 16-10-2018 14:52 | Προβολές: 1283

Λόγω της φετινής πρώιμης προθεσμίας κατάθεσης των αρχικών αιτήσεων κινητικότητας φοιτητών του ΤΜΣ για σπουδές στο ακαδ. Έτος 2019/20 πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν στην αρχική τους αίτηση με προθεσμία την 31η Οκτωβρίου 2018 να μην συμπληρώσουν το πεδίο με τα 3 Ιδρύματα προτίμησής τους ώστε να έχουν χρόνο στη διάθεσή τους για μία αρχική διερεύνηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για τον κάθε ένα από αυτούς.

Η δήλωση των 3 Ιδρυμάτων προτίμησης πρέπει να γίνει το αργότερο στο 2ο στάδιο των αιτήσεων δηλαδή κατά την οριστική υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας προς το Τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Ι.Π. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί από το Τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Ι.Π και εκτιμάται ότι θα είναι τον Δεκέμβριο του 2018.

Οι φοιτητές μπορούν να επιλέγουν αποκλειστικά συνεργαζόμενα ιδρύματα που παρέχουν σπουδές στην κατεύθυνση που ακολουθούν και στο ΤΜΣ.

Θα εξετάζονται μόνο αιτήσεις φοιτητών του Τ.Μ.Σ. που έχουν γίνει δεκτοί σε κάποια από τις κατευθύνσεις του Τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ειδικά για τους προπτυχιακούς φοιτητές του ΤΜΣ απαιτείται η γραπτή συγκατάθεση του εκάστοτε υπεύθυνου καθηγητή που θα συνυποβάλλεται μαζί με την αρχική αίτηση.

Από τη γραμματεία

 


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας