ΤΜΣ: Σεμινάριο ΕΝΣΩΜΑ από τη Ζωή Βάλερη [5/3/2019, Ιόνιος Ακαδημία]

ShareThis
Δημοσίευση: 26-02-2019 13:02 | Προβολές: 1112
Σημαντική Ημερομηνία: 05-03-2019
[Έληξε]
    Πρόσκληση Σεμιναρίου
Mέγεθος: 378.02 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών, και ο τομέας Μουσικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Μουσικής διοργανώνουν σεμινάριο ΕΝΣΩΜΑ από τη Ζωή Βάλερη με τίτλο: «Ενσωματώνουμε Σοφία - η φυσιολογική αλληλεγγύη μεταξύ σώματος και νου» την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, στις 11.00 – 14.00 στην Ιόνιο Ακαδημία.

Tο ΕΝΣΩΜΑ είναι συνδυασμός τεχνικών χορού και κίνησης, σωματικών και θεραπευτικών μεθόδων και πρακτικών επαφής, χειροπρακτικής και μάλαξης. www.ensoma.gr

Όλοι ευπρόσδεκτοι με άνετα ρούχα (δράσεις χωρίς παπούτσια).
Όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι ενεργοί.
Δε θα υπάρχουν ακροατές.
Προσέλευση αυστηρά 11.00 π.μ. στην Ιόνιο Ακαδημία.


Ζωή Βάλερη
Μεγάλωσα στην Κέρκυρα. Το 2002, ολοκλήρωσα μεταπτυχιακό χορού (χορολογικής ανάλυσης, χορογραφίας και εκπαίδευσης) στο Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance του Λονδίνου. Απο τότε έζησα, δίδαξα, χόρεψα και σπούδασα περαιτέρω στην Ολλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ουκρανία, τη Ταϊλάνδη το Ισραήλ και αλλού.περαιτέρω στην Ολλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ουκρανία, τη Ταϊλάνδη το Ισραήλ και αλλού. πληροφορούμαι από: τεχνικές χορού και κίνησης όπως limon, axis syllabus, flying low, passing through, contact, yoga, αυτοσχεδιασμός, από σωματικές και θεραπευτικές μεθόδους όπως pilates, t’ai chi ch’uan, alexander, feldenkrais, qiqong, voicing, από πολεμικές τέχνες, ακροβατικά και διάφορες τεχνικές μάλαξης. Πηγές έμπνευσης και μάθησης μου είναι οι frey faust, julyen hamilton, david zambano, tew bunnag, kenzo kusuda, νίσκρια-έλενα καζαντζίδη, τα παιδιά μου, η φύση κ.ά. Τα τελευταία 20 χρόνια χορογραφώ, χορεύω και διδάσκω σε εκπαιδευτικά, καλλιτεχνικά και θεραπευτικά προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Δουλεύω με ανθρώπους κάθε ηλικίας με ποικίλες ασθένειες και παθήσεις όπως τετραπληγία, αυτισμό, εκφυλιστικές νευρολογικές ασθένειες, μυο-σκελετική ατροφία, τραυματισμοί κ.ά. Τα τελευταία 20 χρόνια χορογραφώ, χορεύω και διδάσκω σε εκπαιδευτικά, καλλιτεχνικά και θεραπευτικά προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την συνθήκη της Λωζάνης στην Ιόνιο Ακαδημία
Δημοσίευση: 19-10-2023 13:27 | Προβολές: 6033
Σημαντική Ημερομηνία: 25-10-2023
[Έληξε]
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας