Bραδιά μουσικής δωματίου για βιολί και πιάνο με τους Γιώργο Καραγιάννη και Eliza van Beek

ShareThis
Δημοσίευση: 29-03-2019 13:26 | Προβολές: 3460
    Η αφίσα της συναυλίας
Mέγεθος: 554.65 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Δελτίο Τύπου

 

Το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 20.00 το βράδυ, η Ιόνιος Ακαδημία φιλοξενεί τους καλλιτέχνες Γιώργο Καραγιάννη και Eliza van Beek, σε μια βραδιά μουσικής δωματίου για βιολί και πιάνο.

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών διοργανώνει την συναυλία σε συνεργασία με την Ιατροχειρουργική Εταιρεία για το ‘Ιατρείο’ Κέρκυρας που φέτος γιορτάζει τα 120 του χρόνια.

Ο Γιώργος Καραγιάννης είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και έχει διακριθεί στις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Μουσική Ακαδημία του Trossingen ως σολίστ πιάνου και στην Ακαδημία του Ανοβέρου ως πιανίστας μουσικής δωματίου. 

Η Eliza van Beek είναι επίσης απόφοιτος της Ακαδημίας του Trossingen και της Ακαδημίας του Ανοβέρου , όπου πρόσφατα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις μεταπτυχιακές της σπουδές, στο βιολί.

Οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν έργα Mozart, Bartok και Brahms. Τα έργα αυτά αποτελούν και το ρεπερτόριο του καινούργιου τους δίσκου με την εταιρεία Ars στην Γερμανία.

Η συγκυρία είναι ιδιαίτερα συμβολική καθώς ο Γιώργος Καραγιάννης είναι από τους πρώτους φοιτητές της Κατεύθυνσης στο Πιάνο και επιστρέφει στην Κέρκυρα για να συνδράμει μαζί με την Eliza στην επέτειο του ‘Ιατρείου’ Κέρκυρας, του αρχαιότερου σταθμού Πρώτων Βοηθειών στην Ελλάδα.

Μουσική με θεραπευτικές προεκτάσεις …

 


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας