Ανακοίνωση για τις Διπλωματικές Εργασίες του τομέα Μουσικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Μουσικής

ShareThis
Δημοσίευση: 23-09-2019 12:45 | Προβολές: 983
Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να εκπονήσουν Διπλωματική Εργασία σε Ειδικά Θέματα Ψυχολογίας της Μουσικής (παλαιό Πτυχιακό μάθημα Ι) ή σε Σύγχρονες Τάσεις στη Μουσική Παιδαγωγική (παλαιό Πτυχιακό μάθημα ΙΙ) καλούνται να στείλουν και στις δύο διδάσκουσες μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2019 τα εξής:
α) έναν ενδεικτικό τίτλο του θέματος, β) μία περίληψη περίπου 200 λέξεων, γ) 5 βιβλιογραφικές παραπομπές του θέματος που επιθυμούν να ερευνήσουν, καθώς και δ) σε ποιο από τα παραπάνω δύο μαθήματα εντάσσεται.
 
Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ότι από φέτος στον τομέα Μουσικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Μουσικής θα εκπονείται ένα πτυχιακό μάθημα σε όποιο από τα δύο επιλέξουν, οι απαιτήσεις του μαθήματος σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο θα είναι ανάλογες ενός πενταετούς προγράμματος σπουδών, και ο κάθε διδάσκοντας θα αναλαμβάνει έως και 10 πτυχιακές/διπλωματικές. Επίσης οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα μαθήματα. 
Θα γίνει συνάντηση με τις διδάσκουσες για να συζητηθούν οι προτάσεις την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στη 1.00 το μεσημέρι στο Αναγνωστήριο.
 
Ιωάννα Ετμεκτσόγλου e_ioanna@otenet.gr 
Ζωή Διονυσίου dionyssiou@gmail.com
 
 

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας