Ανακοίνωση της κ.Ι.Ετμεκτσόγλου για το "Μουσικό Σύνολο Κιθάρα Express"

ShareThis
Δημοσίευση: 03-10-2019 10:59 | Προβολές: 624
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μουσικό Σύνολο Κιθάρα Express

Το Σύνολο Κιθάρα Express απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν κάποια εξοικείωση με νυκτά όργανα συνοδείας και ενδιαφέρονται για δημιουργία μουσικών ομάδων στην κοινότητα βασισμένων στη μέθοδο 'Κιθάρα Εxpress'. Το Σύνολο θα έχει εργαστηριακό χαρακτήρα και θα αποτελείται από φοιτητές και άτομα από την κοινότητα. Η εβδομαδιαία συμμετοχή των φοιτητών θα είναι απαραίτητη.

Το Κιθάρα Express αποτελεί έναν ταχύρρυθμο τρόπο εκμάθησης και χρήσης της κιθάρας για συνοδεία τραγουδιών. Τόσο η κιθάρα όσο και το τραγούδι αποτελούν βασικά του εργαλεία. Απευθύνεται σε άτομα χωρίς προηγούμενη γνώση μουσικής. Εφαρμογές της μεθόδου έχουν πραγματοποιηθεί σε ποικίλες ηλικιακές ομάδες σε τυπικά και άτυπα πλαίσια (βλ. https://www.youtube.com/watch?v=Erg8OMnyh6I,  https://www.nationalopera.gr/ekpaideusi-koinonia/ekapiseitikes-koinonikes-draseis-els/item/1133-kithara-express).

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Σύνολο Κιθάρα Express παρακαλούνται να παρευρεθούν στην πρώτη συνάντηση στις 9/10/2019 ώρα 19:00 στην Αιθ.103 ή να δηλώσουν συμμετοχή στην κ. Ετμεκτσόγλου (e_ioanna@otenet.gr).

 

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας