Ανακοίνωση για τα μαθήματα της κ.Α.Σιώψη

ShareThis
Δημοσίευση: 03-12-2019 14:15 | Προβολές: 1492

Για την εξεταστική του Φεβρουαρίου 2020:
Όσοι φοιτητές έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα της κ.Α.Σιώψη σε προηγούμενα εξάμηνα μπορούν να δώσουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου της διδάσκουσας στην εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου 2020 (δηλ., Ιστορία Μουσικής ΙΙΙ, Στοιχεία Κοινωνιολογίας της Μουσικής, Εισαγωγή στη Φιλοσοφία, Αισθητική και Σημειολογία της Μουσικής και Ιστορία της Όπερας Ι).
Όσοι παρακολούθησαν το μάθημα "Εισαγωγή στη Φιλοσοφία, Αισθητική και Σημειολογία της Μουσικής" αυτό το εξάμηνο, θα πρέπει να δώσουν εξετάσεις στον συνάδελφο που το δίδαξε, δηλαδή, στον κ.Βλαγκόπουλο. Όσοι το παρακολούθησαν παλαιότερα με την κ. Σιώψη θα δώσουν την εργασία τους προς αξιολόγηση σε αυτήν.
Για όλα τα προαναφερόμενα μαθήματα υπάρχουν οδηγίες στο e-class οι οποίες ισχύουν και γι αυτή την εξεταστική περίοδο. Επίσης, μετά τα μέσα Ιανουαρίου θα βγει ανακοίνωση με ώρες γραφείου της διδάσκουσας για διευκρινήσεις και βοήθεια κατά τη συγγραφή των εργασιών σας.
Οι φοιτητές επί πτυχίω μπορούν να δίνουν και τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου με την προϋπόθεση ότι τα έχουν παρακολουθήσει.
Τις εργασίες πρέπει να παραδώσετε μέχρι το τέλος της εξεταστικής περιόδου.

 

Από τη διδάσκουσα,
Αναστασία Σιώψη


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας