Προκήρυξη μίας θέσης Ε.Ε.Π. με αντικείμενο «Θεωρητική και εφαρμοσμένη διδασκαλία του Φλάουτου»

Social Media
Δημοσίευση: 13-04-2020 13:31 | Ενημέρωση: 15-05-2020 21:15 | Προβολές: 2020
    Πλήρες κείμενο προκήρυξης
Mέγεθος: 400.09 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
    Πλήρες κείμενο ανακοίνωσης προκήρυξης
Mέγεθος: 147.68 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Ανακοινώνεται ότι στο ΦΕΚ 398/9.4.2020/τ. Γ΄ δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών, ως εξής:

Μία (1) θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) κατηγορίας ΠΕ, με εισαγωγική βαθμίδα Δ΄, στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, με αντικείμενο: «Θεωρητική και εφαρμοσμένη διδασκαλία του Φλάουτου».

Οι υποψήφιοι για την πλήρωση της θέσης αυτής θα πρέπει να διαθέτουν τα παρακάτω τυπικά προσόντα:

  1. Κατοχή βασικού τίτλου σπουδών (πτυχίου) Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγούς ιδρύματος της αλλοδαπής στην εκτέλεση φλάουτου ή/και φλάουτου τραβέρσο ή/και φλάουτου με ράμφος.
  2. Τουλάχιστον 3ετή διδακτική εμπειρία στη διδασκαλία των ανωτέρω οργάνων σε αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
  3. Τουλάχιστον 3ετή διεθνή καλλιτεχνική εμπειρία μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών, αποδεικνυόμενη από την πραγματοποίηση ικανού αριθμού συναυλιών σε ατομικά ρεσιτάλ ή/και σε συγκροτήματα μουσικής δωματίου / παλαιάς μουσικής ή/και ως σολίστ με ορχήστρες, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε τυχόν δισκογραφήσεις.

Θα συνεκτιμηθούν:

  1. Κατοχή μεταπτυχιακού διπλώματος στην εκτέλεση φλάουτου ή/και φλάουτου τραβέρσο ή/και φλάουτου με ράμφος.
  2. Κατοχή διδακτορικού διπλώματος.
  3. Γνώση της ιστορικής εξέλιξης των διάφορων τύπων φλάουτου, όσον αφορά ιδίως την αισθητική και την ιστορικά ενημερωμένη ερμηνεία (στιλιστικά ύφη, τεχνικές εκτέλεσης, ornamentation κ.λπ. σε Μεσαίωνα, Αναγέννηση και Μπαρόκ), η οποία θα προκύπτει είτε από σχετικές σπουδές, είτε από επαγγελματική εμπειρία, είτε από συνδυασμό αυτών.
  4. Διδακτική εμπειρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο τρόπος διαπίστωσης των ανωτέρω προσόντων των υποψηφίων θα γίνει τόσο από τα δικαιολογητικά που θα υποβληθούν με την αίτησή τους, όσο και με προσωπική συνέντευξη ενώπιον της αρμόδιας Εισηγητικής Επιτροπής.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορεί να μεταφορτωθεί από τον σύνδεσμο ανωτέρω.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 18 Μαΐου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες από τη Γραμματεία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου (υπεύθυνη: Δ. Κούρκουλου, διεύθυνση: Παλαιό Φρούριο, 491 31 Κέρκυρα, τηλ. 26610-87524 και κατά τις ώρες: 11:00-13:00).


Επιστροφή
Σχετικά Νέα