Ανακοίνωση της κ.Ζ.Διονυσίου για τις εξετάσεις του μαθήματος «Διδακτική Μεθοδολογία της Μουσικής»

ShareThis
Δημοσίευση: 11-06-2020 08:40 | Προβολές: 634

Οι εξετάσεις του μαθήματος «Διδακτική Μεθοδολογία της Μουσικής» εαρινού εξαμήνου θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως, προφορικά και σε τετράδες, την Πέμπτη 18/6/2020 και την Τρίτη 23/6/1010 μεταξύ 09.00-14.00 στο σύνδεσμο του webex όπου έχουν πραγματοποιηθεί όλα τα διαδικτυακά μαθήματα.

Κάθε φοιτήτρια/φοιτητής μπορεί να επιλέξει τη συγκεκριμένη ώρα που την/τον εξυπηρετεί (ανά 30 λεπτά), καταγράφοντας την απάντηση εδώ: https://doodle.com/poll/hany86bg6mc8me2s

Οι τετράδες θα σχηματιστούν σύμφωνα με τις ατομικές επιλογές των φοιτητών. Σε κάθε μισάωρο εξετάζονται 4 συμμετέχοντες/συμμετέχουσες. Kαλείστε να βρίσκεστε στο «διαδικτυακό δωμάτιο του μαθήματος» 2 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που έχετε επιλέξει, και να περιμένετε την αποδοχή από τον διαχειριστή. 

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι οι φοιτητές να έχουν καταθέσει τουλάχιστον 1 από τις 3 εργασίες του μαθήματος εμπρόθεσμα. Στις εξετάσεις οι φοιτητές οφείλουν να έχουν σε λειτουργία την κάμερα του υπολογιστή. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, δεν μπορούν να συμμετέχουν στην εξέταση, και στην περίπτωση αυτή καλούνται να προσέλθουν για εξέταση στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Έχει εξαιρεθεί από τις εργασίες του μαθήματος η εκτέλεση ενός τραγουδιού ή μελωδίας στη φλογέρα.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας