Ανακοίνωση του κ.Ν.Τσούχλου για την εξέταση του μαθήματος "Εισαγωγή στην Ιστορία της Μουσικής Πρακτικής ΙΙ"

ShareThis
Δημοσίευση: 15-06-2020 08:56 | Προβολές: 734

Προς όλους τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εξ αποστάσεως

στις εξετάσεις εαρινού εξαμήνου του μαθήματος

Εισαγωγή στην Ιστορία της Μουσικής Πρακτικής ΙΙ

υπεύθυνος καθηγητής: Νίκος Τσούχλος

Προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις εξ αποστάσεως

Πέραν των όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί  στην ιστοσελίδα του Τμήματος περί εγγραφής των υποψηφίων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://exams.ionio.gr, προϋπόθεση για την εξ αποστάσεως συμμετοχή στις εξετάσεις αποτελεί η εγγραφή στις οικείες σελίδες του μαθήματος στην πλατφόρμα opencourses του Ιονίου Πανεπιστημίου (https://opencourses.ionio.gr/modules/user/?course=DMS139), αποκλειστικά μέσα από την οποία θα διανεμηθούν οι ερωτήσεις και θα κατατίθενται οι απαντήσεις. Απαντήσεις που τυχόν αποστέλλονται με διαφορετικό τρόπο (λ.χ. email) δεν θα γίνονται δεκτές.

Κατά την ώρα διεξαγωγής των εξετάσεων, όλοι οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι (με εμφανές το πραγματικό όνομά τους) στην πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων zoom, σε σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί μέσω του συστήματος opencourses.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τυχόν απαραίτητες διευκρινίσεις θα δίνονται μόνο προφορικά μέσα από την παραπάνω πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, και με κανένα άλλο μέσο (email, τηλέφωνο κ.λπ.).

Στην πλατφόρμα opencourses, στις ανακοινώσεις του μαθήματος βρίσκονται ήδη αναρτημένες λεπτομερέστερες οδηγίες ως προς τη διεξαγωγή της εξέτασης.

 


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας