Ανακοίνωση του κ.Μ.Εμμανουήλ για τις εξετάσεις του μαθήματος "Μουσική Τεχνολογία"

ShareThis
Δημοσίευση: 27-08-2020 13:09 | Προβολές: 681
Μουσική Τεχνολογία - Εξετάσεις Σεπτεμβρίου:
 
Η αξιολόγηση στο μάθημα "Μουσική Τεχνολογία" θα γίνει μέσω εργασιών και πιο συγκεκριμένα, της 1ης (προγραμματισμός MIDI) και της 3ης (Sound Design - Animation) εργασίας που δόθηκαν κατά το χειμερινό εξάμηνο. Η πρώτη εργασία θα αξιλογηθεί ως 30% ενώ η τρίτη ως 70% της συνολικής βαθμολογίας. Εάν σε κάποια από τις δυο εργασίες είχε επιτευχθεί προβιβάσιμός βαθμός κατά την εξέταση του Φεβρουαρίου, τότε ο βαθμός αυτός μπορεί να κρατηθεί (εφόσον δηλωθεί από τον/την ενδιαφερόμενη) και να δοθεί για αξιολόγηση μόνο η άλλη εργασία.  
 
Οδηγίες για την πραγματοποίηση των εργασιών υπάρχουν στο open eClass ενώ το video για την 3η εργασία υπάρχει στον φάκελο "Video sound design", στο παρακάτω link:
 
 
 
Ο/η φοιτητής/τρια θα πρέπει να στείλει εμπρόθεσμα ένα link από drive ή cloud της επιλογής του (όχι wetransfer ή άλλες τετοιου είδους εφήμερες τεχνολογίες μεταφοράς) με το οποίο θα δίδεται πρόσβαση στις εργασίες προς αξιολόγηση. Ειδικά για την 3η εργασία (Sound Design - Animation) θα πρέπει να δίδεται πρόσβαση και στον φάκελο του project.
 
Καταληκτική ημερομηνία παράδοσης της εργασίας είναι η Δευτέρα 21/9/2020. 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email.
 
Μ.Εμμανουήλ.

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας