Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών ΤΜΣ

ShareThis
Δημοσίευση: 07-10-2020 12:53 | Προβολές: 2068
Έναρξη: 07-10-2020 |Λήξη: 31-10-2020
[Έληξε]
    Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών ΤΜΣ
Mέγεθος: 350.72 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Αγαπητοί Πρωτοετείς Φοιτητές,
Αγαπητές Πρωτοετείς Φοιτήτριες,
του Τμήματος Μουσικών Σπουδών,

Σας συγχαίρουμε για την εισαγωγή σας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και πρόοδο στις σπουδές σας.

Σας ενημερώνουμε ότι η διδασκαλία των μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου, με όλα τα μαθήματα να διδάσκονται εξ αποστάσεως μέχρι να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα συνεργεία καθαριότητας για το σωστό καθαρισμό και απολύμανση του Τ.Μ.Σ. κατά τις πρωινές ώρες λειτουργίας του (8.00-15.00).

 

Από τη Γραμματεία του τμήματος θα σταλούν πριν την έναρξη των μαθημάτων σας, στα e-mails που δηλώσατε κατά την ηλεκτρονική εγγραφή σας, τα links ή/και τρόποι επικοινωνίας με τους καθηγητές των μαθημάτων του Α’ εξαμήνου έτσι ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως.

Όταν μας αποσταλεί από το Υπουργείο Παιδείας η συγκεντρωτική λίστα των εγγεγραμμένων στο Τμήμα μας, θα λάβετε και το πιστοποιητικό εγγραφής σας, καθώς και τους κωδικούς ενεργοποίησης ηλεκτρονικού λογαριασμού, προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβληθούν από το Προσωπικό του Τμήματος οι μέγιστες προσπάθειες για την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς και για την ομαλή ένταξή σας στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη και απαιτητική υγειονομικά συγκυρία, ώστε το πρώτο έτος των σπουδών σας να αποτελέσει τη στερεή βάση για την εξέλιξή σας στο χώρο της μουσικής.

 

Η πρόεδρος του Τ.Μ.Σ.

Καθηγήτρια Αναστασία Σιώψη

Κέρκυρα, 7 Οκτωβρίου 2020


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας