Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος στη World Library

ShareThis
Δημοσίευση: 09-03-2021 14:10 | Προβολές: 14627
Σημαντική Ημερομηνία: 08-04-2021
[Έληξε]
en  ppt.png  Οδηγός χρήστη στη World Library
Mέγεθος: 15.09 MB :: Τύπος: Παρουσίαση PowerPoint
image

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Βιβλιοθήκη εξασφάλισε για τα μέλη της ακαδημαϊ­κής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση ηλεκτρονικών βιβλίων World Library έως τις 8 Απριλίου 2021. Σημειώνουμε ότι η δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση αυτή δίνεται για  π ρ ώ τ η  φ ο ρ ά  σε ελληνικό ίδρυμα.

Η βάση συγκεντρώνει περίπου 1.800.000 ηλεκτρονικά βιβλία ευρείας θεματολογίας, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της ιστορίας, των φυσικών επιστημών, της κοινωνιολογίας και της τεχνολογίας, ενώ εκτείνεται τόσο σε ακαδημαϊκά συγγράμματα όσο και σε λογοτεχνικά έργα. Τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι έργα από όλον τον κόσμο, γραμμένα σε περισσότερες από 300 διαφορετικές γλώσσες, τα οποία έχουν εκδοθεί έως το 2016 και έχουν ψηφιοποιηθεί από πανεπιστημιακές και δημόσιες βιβλιοθήκες παγκοσμίως.

Η Βιβλιοθήκη μας επιδίωξε την εν λόγω δοκιμαστική πρόσβαση σε μια προσπάθεια να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών της, καθώς παραμένει κλειστή για το κοινό και χωρίς τη δυνατότητα δανεισμού του υλικού της. Η World Library δίνει τη δυνατότητα μεταφόρτωσης (download) κάθε βιβλίου, το οποίο, εφόσον μεταφορτωθεί στη συσκευή μας, θα παραμείνει αναγνώσιμο και μετά τη λήξη της δοκιμαστικής πρόσβασης (free of DRM).

Για περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε ένα σύντομο βίντεο παρουσίασης της βάσης εδώ.

Όπως και για όλες τις συνδρομητικές βάσεις, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, η πρόσβαση παρέχεται σε όσους βρίσκονται εντός του δικτύου του Ιονίου Πανεπιστημίου ή έχουν απο­μακρυσμένη πρόσβαση σε αυτό.

 


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας