Ανακοίνωση για τις εξετάσεις του οργάνου κατεύθυνσης Τζαζ

ShareThis
Δημοσίευση: 14-05-2021 12:50 | Προβολές: 1010

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ Ή ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ (ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ)

1. ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ: Οι εξετάσεις θα γίνουν με ηλεκτρονική παράδοση ηχητικών και οπτικών αρχείων live εκτέλεσης του εξεταζόμενου. Όπου απαιτείται συνοδεία αυτή μπορεί να είναι: με ένα ή περισσότερους συνοδούς, live ή προηχογραφημένους, συνοδεία με sequencer, looper άλλο πρόγραμμα συνοδείας, ή playalong όπως aebersold, youtube, ireal κλπ. Όλα τα αρχεία θα πρέπει να συνοδεύονται απο αναλυτική περιγραφή του τι ακούγεται και απο ποιόν.

2. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: Η παράδοση θα γίνει με φόρτωση (uploading) των αρχείων σε μία απο τις δωρεάν πλατφόρμες googgledrive ή dropbox (σε προσωπικό λογαριασμό που θα δημιουργήσει ο κάθε φοιτητής) και αποστολή του σύνδεσμου (link) πρόσβασης στους διδάσκοντες (Δημητριάδη, Κοντραφούρη, Ανδρεάδη, Μάνο και Ποδαρά). Η φόρτωση μπορεί να γίνεται σταδιακά μέχρι την καταληκτική προθεσμία. (Η χρήση του wetransfer δεν συνιστάται διότι απαιτεί προσωπικό χώρο αποθήκευσης)

3. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Όλες οι εργασίες πρέπει να έχουν παραδοθεί μέχρι τις 23.59 της 20 Ιουνίου 2021 ημέρα λήξης της εξεταστικής. Κανένα αρχείο δεν θα γίνει δεκτό πέραν της προθεσμίας και το σχετικό link πρόσβασης πρέπει να έχει αποσταλεί στο e-mail όλων των διδασκόντων.

4. ΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:

a) Μεταγραφές (transcriptions) Χ2: με αρχείο video όπου θα ακούγεται η αρχική ηχογράφηση και θα φαίνεται και θα ακούγεται ο φοιτητής που εκτελεί ταυτόχρονα. Οι μεταγραφές θα πρέπει να είναι αυτές που έχουν συμφωνηθεί με ή έχουν ανατεθεί απο τον διδάσκοντα.

b) Ρεπερτόριο: ηχητικά αρχεία όλων των κομματιών του ρεπερτορίου όπου θα ακούγεται όποια διαθέσιμη συνοδεία υπάρχει (βλ 1) και ο φοιτητής που θα εκτελεί συνεχόμενα: το θέμα, δύο chorus αυτοσχεδιασμού και θέμα. Το ρεπερτόριο θα πρέπει να είναι αυτό που αντιστοιχεί στον αριθμό του οργάνου κατεύθυνσης που εξετάζεται μαζί με όσα επιπλέον κομμάτια έχουν ανατεθεί απο τον διδάσκοντα.

c) Arrangements Χ2 (ανασύνθεση, προσαρμογή και ενορχήστρωση): με παρτιτούρα και αρχείο video με όποια διαθέσιμη συνοδεία υπάρχει (βλ 1)

d) Ειδικές τεχνικές ή άλλες ασκήσεις που έχουν ανατεθεί απο τον διδάσκοντα: αρχείο video

5. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Η αποστολή των εργασιών θα γίνεται στα εξής email ανάλογα με τον υπεύθυνο καθηγητή κάθε οργάνου (συνημμένα θα πρέπει να αποστέλλονται και στους υπόλοιπους διδάσκοντες, έτσι ώστε το υλικό να είναι προσβάσιμο σε όλους).

Δήμος Δημητριάδης (Πνευστά): dimosd@ionio.gr

Στέφανος Ανδρεάδης (Κιθάρες): adreadis@ionio.gr

Γιώργος Κοντραφούρης (Πιάνο): gkontrafouris@ionio.gr

Ρόζα Πουλημένου (Τραγούδι): proza@ionio.gr

Ντίνος Μάνος (Κοντραμπάσο): kmanos@ionio.gr

Βασίλης Ποδαράς (Ντραμς): vpodaras@ionio.gr


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας