Ανακοίνωση της κ.Μ.Ντούρου "Διευκρινίσεις για την εξέταση του μαθήματος Μουσική Θεωρία και Πράξη ΙΙ (για παλαιούς φοιτητές Θεωρία ΙΙ και Ακουστική Αγωγή ΙΙ)"

ShareThis
Δημοσίευση: 06-09-2021 09:11 | Προβολές: 599

Ανακοινώνεται ότι:

1. Στη μεσημεριανή εξέταση, δηλαδή 12.00-15.00 θα εξεταστεί και το dictation στις 12.00-13.00 το οποίο ανήκει στο πρακτικό μέρος και 13.00-15.00 το θεωρητικό μέρος.

2. Στην απογευματινή εξέταση, δηλαδή 16.00-21.00 θα εξεταστούν οι υπόλοιπες ασκήσεις του πρακτικού μέρους σύμφωνα με το αναρτημένο ασκησιολόγιο.

3. Όσοι χρωστούν το πρακτικό μέρος (για παλαιούς φοιτητές Ακουστική Αγωγή ΙΙ) καλούνται να εξεταστούν στο dictation και στις υπόλοιπες ασκήσεις του πρακτικού μέρους το απόγευμα.

5. Για τη συμμετοχή στην απογευματινή εξέταση παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας επώνυμο, όνομα και ΑΜ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mntourou@ionio.gr μέχρι και την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου για να καταρτιστεί το σχετικό πρόγραμμα.

6. Για τη συμμετοχή στις γραπτές εξετάσεις του μαθήματος (dictation και θεωρητικό μέρος) πρέπει απαραιτήτως να έχετε εκτυπώσει το ανάλογο έγγραφο εξετάσεων που είναι αναρτημένο στα έγγραφα του μαθήματος

6. Ο σύνδεσμος θα είναι ίδιος για όλο το πακέτο του μαθήματος και θα σας αποσταλεί δύο μέρες πριν τη διεξαγωγή της εξέτασης.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά με πολλές επιτυχίες και ό,τι καλό!

Μαρία Ντούρου


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας