Ανακοίνωση του κ.Τσούχλου για τα μαθήματά του

ShareThis
Δημοσίευση: 14-10-2021 11:58 | Προβολές: 499

Ο κ. Τσούχλος διευκρινίζει τα παρακάτω, προς άρση κάθε πιθανής παρεξήγησης όσον αφορά τα δικά του μαθήματα:

α. Το μάθημα “Ιστορία της Μουσικής Πρακτικής (Μεσαίωνας και Αναγέννηση)”, κωδικός MUS506 είναι μάθημα Υ για την Κατεύθυνση Εκτέλεσης και ΥΕ για την Κατεύθυνση Μουσικής Επιστήμης (προαπαιτούμενο για Διπλωματική στην υποκατεύθυνση Μουσική Ερμηνευτική), και αποτελεί απλή ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ της "Εισαγωγής στην Ιστορία της Μουσικής Πρακτικής Ι” που έφερε τον ίδιο κωδικό. Είναι αυτονόητο ότι οι φοιτητές που έχουν ήδη περάσει το μάθημα με τον προηγούμενο τίτλο του ΔΕΝ θα χρειαστεί να εξεταστούν εκ νέου.

β. Το μάθημα “Ιστορία της Μουσικής Πρακτικής (Μπαρόκ, Κλασικισμός, Ρομαντισμός)”, κωδικός MUS604 είναι μάθημα Υ για την Κατεύθυνση Εκτέλεσης και ΥΕ για την Κατεύθυνση Μουσικής Επιστήμης (προαπαιτούμενο για Διπλωματική στην υποκατεύθυνση Μουσική Ερμηνευτική), και αποτελεί απλή ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ της "Εισαγωγής στην Ιστορία της Μουσικής Πρακτικής IΙ” που έφερε τον ίδιο κωδικό. Είναι αυτονόητο ότι οι φοιτητές που έχουν ήδη περάσει το μάθημα με τον προηγούμενο τίτλο του ΔΕΝ θα χρειαστεί να εξεταστούν εκ νέου.

γ. Το μάθημα “Ιστορικές Πηγές για τη Μουσική Εκτέλεση (Ύστερο Μπαρόκ)”, κωδικός MUS703 είναι μάθημα ΥΕ για την Κατεύθυνση Εκτέλεσης (Διεύθυνση Ορχήστρας, Διεύθυνση Χορωδίας, Ιστορικά Όργανα) και ΥΕ για την Κατεύθυνση Μουσικης Επιστήμης (υποκατεύθυνση Μουσική Ερμηνευτική), και αποτελεί απλή ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ των “Ειδικών Θεμάτων Ιστορικά Ενημερωμένης Ερμηνείας και Εκτέλεσης Ι" που έφερε τον ίδιο κωδικό. Είναι αυτονόητο ότι οι φοιτητές που έχουν ήδη περάσει το μάθημα με τον προηγούμενο τίτλο του ΔΕΝ θα χρειαστεί να εξεταστούν εκ νέου.

δ. Το μάθημα “Ιστορικές Πηγές για τη Μουσική Εκτέλεση (Κλασικισμός και Ρομαντισμός)”, κωδικός MUS804 είναι μάθημα ΥΕ για την Κατεύθυνση Εκτέλεσης (Διεύθυνση Ορχήστρας, Διεύθυνση Χορωδίας, Ιστορικά Όργανα) και ΥΕ για την Κατεύθυνση Μουσικης Επιστήμης (υποκατεύθυνση Μουσική Ερμηνευτική), και αποτελεί απλή ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ των “Ειδικών Θεμάτων Ιστορικά Ενημερωμένης Ερμηνείας και Εκτέλεσης ΙΙ" που έφερε τον ίδιο κωδικό. Είναι αυτονόητο ότι οι φοιτητές που έχουν ήδη περάσει το μάθημα με τον προηγούμενο τίτλο του ΔΕΝ θα χρειαστεί να εξεταστούν εκ νέου.

 


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας