Ανακοίνωση του κ.Μ.Λογιάδη για τις εισαγωγικές εξετάσεις της κατεύθυνσης "Διεύθυνσης Ορχήστρας"

ShareThis
Δημοσίευση: 29-10-2021 09:03 | Προβολές: 968
Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται για την κατεύθυνση εκτέλεσης «Διεύθυνση Ορχήστρας» καλούνται να το δηλώσουν στο μεηλ: miltoslog@yahoo.gr

 Οι εξεταζόμενοι φοιτητές για την εισαγωγή τους στην Κατεύθυνση Εκτέλεσης Διεύθυνσης Ορχήστρας θα εξεταστούν  με βίντεο από τα παρακάτω που θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου στο ίδιο μέηλ.

 1) Διεύθυνση του πρώτου μέρους μιας συμφωνίας κλασσικής ή ρομαντικής περιόδου επιλογής του υποψηφίου.

 2) Παίξιμο στο πιάνο από την παρτιτούρα της ορχήστρας ενός πρώτου μέρους μιας συμφωνίας κλασσικής ή ρομαντικής περιόδου επιλογής του υποψηφίου.

 3) Παίξιμο στο πιάνο και ταυτόχρονο τραγούδισμα από το σπαρτίτο της όπερας "Μαγικός Αυλός" του Μότσαρτ ενός από τα νούμερα 1, 5 ή 12.

 Για ακουστική  δοκιμασία θα πρέπει να γράψουν ένα μουσικό οδηγό (μελωδία-συγχορδίες) από μικρό κομμάτι που θα  δοθεί στο μεηλ τους στις 11 το πρωί της 28ης Νοεμβρίου και θα πρέπει να το αποστείλουν στο miltoslog@yahoo.gr  μέχρι τις 11 το πρωί της 29ης Νοεμβρίου. Ο οδηγός αυτός πρέπει να περιέχει τη μελωδία στο κλειδί του σολ και τη συνοδεία (μπάσσο, συγχορδίες) στο κλειδί του φα, είτε τη μελωδία στο κλειδί του σολ και μπάσσο-συγχορδίες με τη μορφή συγχορδιών κιθάρας (π.χ. Em7 , Fsus4 κλπ)


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας