Ανακοίνωση της κ.Ι.Ετμεκτσόγλου - Παρουσιάση στους/στις φοιτητές/τριες του μαθήματος Μουσική στην Ειδική Αγωγή την λειτουργία του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και τις επιμέρους αρμοδιότητες κάθε ειδικότητας.

ShareThis
Δημοσίευση: 02-11-2021 09:10 | Προβολές: 555

Την Πέμπτη 4/11/2021 (9.00 - 11.00 π.μ., την Ιόνιο Ακαδημία) Διαγνωστική ομάδα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κέρκυρας (Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης)  θα παρουσιάσει στους/στις φοιτητές/τριες του μαθήματος Μουσική στην Ειδική Αγωγή την λειτουργία του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και τις επιμέρους αρμοδιότητες κάθε ειδικότητας.

Η Διαγνωστική ομάδα θα αποτελείται από την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας κ. Ελένη Μαλαχά (Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής)  καθώς και από Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό, Λογοθεραπεύτρια, Εργοθεραπεύτρια και Φυσιοθεραπευτή.

Την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ οι προσκεκλημένοι Ειδικοί θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων.

Φοιτητές/τριες εκτός μαθήματος αλλά και μέλη του Διδακτικού & Διοικητικού Προσωπικού του Ι.Π., εάν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν παρακαλούνται να ενημερώσουν την κ. Ετμεκτσόγλου (e_ioanna@otenet.gr) έως Τετάρτη 3/11, 13.00. Λόγω COVID-19, θα χρειαστεί να υπάρχει έλεγχος στον αριθμό των συμμετεχόντων.

Για τους φοιτητές του μαθήματος, θα είναι χρήσιμο να έχουν διαβάσει από πριν το σχετικό έγγραφο νομοθεσίας που έχω αναρτήσει στο Openeclass.

Η διδάσκουσα,
Ιωάννα Ετμεκτσόγλου
 

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας