Ετήσια βραβεία τέχνης "Art for Change Prize"

Social Media
Δημοσίευση: 26-07-2022 14:33 | Προβολές: 369
Έναρξη: 26-07-2022 |Λήξη: 08-09-2022
[Σε Εξέλιξη]

Η παγκόσμια δημιουργική εταιρεία, M&C Saatchi και η εμβληματική Saatchi Gallery του Λονδίνου ξεκίνησαν μια νέα διεθνή πρωτοβουλία τέχνης - το ετήσιο βραβείο Art for Change.

Το φετινό βραβείο προσκαλεί ανερχόμενους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να ανταποκριθούν δημιουργικά στο θέμα της «Ισότητας».

Ως μέρος μιας κοινής αποστολής για την ανοιχτή πρόσβαση στην τέχνη, τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα για όλους, αυτό το βραβείο είναι μια γιορτή των αναδυόμενων καλλιτεχνών ανά τον κόσμο. Ο ετήσιος αυτός θεσμός επιχειρεί να τονίσει τον ρόλο των εικαστικών τεχνών ως μέσο για κοινωνική αλλαγή και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε αναδυόμενους καλλιτέχνες παγκοσμίως να προβάλουν τα έργα τους.

Ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο £20.000 θα μοιραστεί μεταξύ των έξι νικητών, πέντε εκ των οποίων θα λάβουν £2.000 έκαστος, ενώ ο νικητής θα λάβει £10.000. Οι νικητές θα μπορέσουν επίσης να εκθέσουν τα έργα τους σε μια ειδική έκθεση στην Saatchi Gallery, στο πλαίσιο της οποίας θα ανακοινωθεί ο τελικός νικητής. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου μέσω του συνδέσμου


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας