Ανακοίνωση για το μάθημα «Παιδαγωγικά Ι: Θέματα-ιδέες στις επιστήμες της αγωγής»

ShareThis
Δημοσίευση: 07-12-2022 14:43 | Προβολές: 317

Αυτή την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022 στο πλαίσιο του μαθήματος «Παιδαγωγικά Ι: Θέματα – ιδέες στις επιστήμες της αγωγής» έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον ψυχολόγο Ηλία Μιχαλαρέα, ο οποίος θα μιλήσει για τα κοινωνικά προβλήματα των εφήβων και νέων σήμερα, με ιδιαίτερη αναφορά στις σχέσεις και στην διαπροσωπική επικοινωνία. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να συζητήσουμε πάνω σε κοινωνικά θέματα που επηρεάζουν τις σχέσεις μαθητών και δασκάλων.

Για όποι@ ενδιαφέρεται, η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο 1 του Ιονίου Πανεπιστημίου, (Τμήμα Ιστορίας και Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας), Ιωάννου Θεοτόκη, στις 19:00-21:00 μμ.

 

Ο Ηλίας Μιχαλαρέας είναι Δρ. Ψυχολογίας – Δρ. Γεωγραφίας, Μέλος  του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Νοσοκομειακών Ψυχολόγων – Π.Ε.ΝΟ.ΨΥ., Επιστημονικά Υπεύθυνος της Μονάδας Απεξάρτησης ΔΙΑΠΛΟΥΣ, της Ψ.Κ του Γ.Ν.Κ., Επιστημονικά Υπεύθυνος της Μονάδας Υποστήριξης κρίσεων (Μ.Υ.Κ), της Ψ.Κ του Γ.Ν. Κέρκυρας και σύμβουλος της Μονάδας Υποστήριξης Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

 Οι διδάσκουσες

Μίτσυ Ακογιούνoγλου και Ζωή Διονυσίου 

 


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας