Ανακοίνωση για το Μουσικό Σύνολο "Κιθάρα Express"

ShareThis
Δημοσίευση: 02-10-2023 14:28 | Προβολές: 287
ΣΥΝΟΛΟ ΚΙΘΑΡΑ EXPRESS
Αυτό το εξάμηνο προσφέρεται στο ΤΜΣ το Μουσικό Σύνολο Κιθάρα Express (Κ.Ε.). Θα πραγματοποιείται τις Τετάρτες 17.00-19.00 στην Αίθουσα 121. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη προσέγγιση στη διδασκαλία-μάθηση της κιθάρας για συνοδεία αγαπημένων τραγουδιών από ομάδες ερασιτεχνών, μέσω εναλλακτικού κουρδίσματος. Το Κ.Ε. ξεκίνησε  στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο το 2014. Στόχο του αποτελεί η άμεση προσβασιμότητα στην ομαδική μουσική πράξη ατόμων από την κοινότητα ανεξαρτήτου ηλικίας και μουσικών γνώσεων. Για τους φοιτητές/τριες που θα το επιλέξουν, στόχο του Συνόλου αυτού αποτελεί η βιωματική εισαγωγή τους σε βασικές αρχές, τεχνικές, ρεπερτόριο και διδακτικές προσεγγίσεις του προγράμματος. Προσφέρεται σε φοιτητές/τριες όλων των κατευθύνσεων.
 
Οι δύο ομάδες (α) εισαγωγική και β) με τουλάχιστον εξάμηνη εμπειρία) που θα λειτουργήσουν αυτό το εξάμηνο, θα είναι μικτές (φοιτητές/τριες & άτομα από την κοινότητα). Οι φοιτητές/τριες θα συμμετέχουν και στις δύο ομάδες.
 
Υπεύθυνη για το Σύνολο αυτό είναι η Ιωάννα Ετμεκτσόγλου (etioanna@ionio.gr) με την επικουρία της Λένας Κοκκινομηλιώτη (lenakok@ionio.gr) (αναμένεται έγκριση από Συνέλευση ΤΜΣ). Το Κ.Ε. ξεκινάει τα μαθήματα στις 4/10/2023.
 

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας