Ανακοίνωση για τις εξετάσεις του μαθήματος " Χορωδία Ι-ΙΙΙ-V-VII"

ShareThis
Δημοσίευση: 17-01-2013 09:02 | Προβολές: 657
Έναρξη: 01-02-2013 |Λήξη: 08-02-2013
[Έληξε]

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΧΟΡΩΔΙΑ Ι-ΙΙΙ-V-VII

Ανακοινώνεται ότι η εξεταστέα ύλη για το μάθημα της χορωδίας  I-III-V-VII είναι τα εξής μέρη από το έργο του Δημήτρη Μαραγκόπουλου «Η ΕΛΑΦΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ»:

-         1. H έλαφος επί της γης

-         4. Δέσποτα Κύριε Παντοκράτωρ

-         5. Άγιος Κύριος Σαβαώθ από τη σελίδα 14 ως το τέλος

-         7. Ο κύριος μετά πάντων

-         9. Εις πατήρ Άγιος

Η εξέταση θα γίνει με τον εξής τρόπο: Οι φοιτητές θα εξετάζονται με άτομα του ΙΔΙΟΥ εξαμήνου σε ΚΟΥΪΝΤΕΤΑ (SATBB). Η ομάδες θα πρέπει να έχουν προκαθοριστεί με ευθύνη του κάθε φοιτητή. Δεν επιτρέπεται να αναγράφεται ένα όνομα ΜΟΝΟ του στη λίστα ακροάσεων χωρίς προηγουμένως να έχει σχηματιστεί ομάδα πέντε ατόμων. Η συμμετοχή φοιτητή σε διαφορετικές ομάδες (για την ενίσχυση άλλων ομάδων) επιτρέπεται ΜΟΝΟ εφόσον δεν υπάρχουν άλλα άτομα της ίδιας φωνής και του ίδιου εξαμήνου. Φοιτητές επί πτυχίω με άλλο ρεπερτόριο θα εξεταστούν εφόσον έχουν δηλώσει συμμετοχή στη λίστα εντός της παρακάτω προθεσμίας και έχουν ενημερώσει τη διδάσκουσα και τη κ.Γλαρού για το έργο που θα εξεταστούν.

Η λίστα ακροάσεων θα κλείσει την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και θα είναι αναρτημένη στον πίνακα ανακοινώσεων του ΤΜΣ από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, για δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις όλων των ενδιαφερόμενων φοιτητών. Φοιτητής που θα προσέλθει για εξέταση χωρίς προηγούμενη εγγραφή στη λίστα ακρόασης, η οποία υποδηλώνει την πρόθεσή του να εξεταστεί στο μάθημα, δε θα μπορέσει να εξεταστεί, διότι το μάθημα εξετάζεται προφορικά και ο διδάσκων πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό των εξεταζόμενων ώστε να καθορίσει αντίστοιχες ώρες εξέτασης.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας