ΤΜΣ: O Marc Halbheer στο Ι. Π. - Συναυλία με Δήμο Δημητριάδη [21/5/13]

ShareThis
Δημοσίευση: 20-05-2013 11:25 | Προβολές: 1410
Έναρξη: 21-05-2013 |Λήξη: 23-05-2013
[Έληξε]
    Συνημμένο Αρχείο 1
Mέγεθος: 740.12 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Ο Δήμος Δημητριάδης υποδέχεται τον Ελβετό drummer Marc Halbheer από το Μουσικό Πανεπιστήμιο Lucerne της Ζυρίχης.


Πρόκειται για έναν από τους πιο πολύπλευρους και ενεργούς μουσικούς της Ελβετίας, έχει παίξει και ηχογραφήσει με καλλιτέχνες και σχήματα όπως Mathias Rüegg's Vienna Art Orchestra, EXIT, Tillman and Ambient Groove Artists, Gotthard, Tonhalle Orchestra Zurich, John Voirol's Flow'n-Jazz, Heiri Känzig, Christy Doran, 's Paralpin, Arild Anderson, Standard Edition, Yuan Wei, TSSE.
Παράλληλα με την αγάπη του για την jazz έχει ασχοληθεί με διάφορετικές μουσικές κουλτούρες, από τις μουσικές παραδόσεις της Ασίας μέχρι προσφάτως, τις μουσικές της βαλκανικής χερσονήσου.

O σαξοφωνίστας και εκπαιδευτικός Δήμος Δημητριάδης είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους Έλληνες μουσικούς της τζαζ. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς μουσικούς της νεότερης και παλαιότερης γενιάς των ΗΠΑ αλλά και απο την Ευρώπη και τις Σκανδιναβικές χώρες. Δημιούργησε και διευθύνει το μοναδικό στην Ελλάδα πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών Τζαζ ως αναπληρωτής καθηγητής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής σε ιστορικά τμήματα τζαζ της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Στην συναυλία, οι δύο μουσικοί θα πλαισιωθούν από ταλαντούχους σπουδαστές του προγράμματος σπουδών Τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ, Σχολεμβούργου 39 - Τένεδος
Τρίτη 21 Μαΐου 2013
ώρα: 21.30
είσοδος 3 ευρώ

Ο Marc Halbheer βρίσκεται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο χάρη στην υποστήριξη του Τμήματος Τζαζ του Πανεπιστημίου Musik Hochschule, Luzern, Switzerland και θα παραδώσει σεμινάρια και μαθήματα για τους φοιτητές του προγράμματος τζαζ και κάθε ενδιαφερόμενο φοιτητή στις 20, 22 και 23 Mαΐου 2013.


Στο συνημμένο αρχείο περιλαμβάνεται η η αφίσα της εκδήλωσης.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας