Σεμινάρια ντραμς και αυτοσχεδιασμού με τον Γιώργο Δημητριάδη

ShareThis
Δημοσίευση: 04-05-2015 10:44 | Προβολές: 1342

Δευτέρα 4 Μαΐου 6-8 μαθήματα ντραμς (111)

Πέμπτη 7 Μαΐου 6-8 εργαστήριο ελεύθερου αυτοσχεδιασμού (111)

Πέμπτη 7 Μαΐου 10μμ παράσταση BERLIN FREE TAKE - ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ

Γιώργος Δημητριάδης
Ο Γιώργος Δημητριάδης, ντράμερ, αυτοσχεδιαστής ζει και εργάζεται από το 2006 στο Βερολίνο. Ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά στην Θεσσαλονίκη την δεκαετία του '90.Σπούδασε jazz drums στη Βοστώνη με τούς Bob Moses και Alan Dawson, ενώ συμμετείχε σε εργαστήρια με τους Steve Lacy, Paul Motian και Roy Haynes. 
Έχει ζήσει για δώδεκα χρόνια στο Παρίσι όπου δραστηριοποιήθηκε στην τζαζ και αυτοσχεδιαστική σκηνή της πόλης. Εκεί ίδρυσε το Trikyklo, ένα τρίο σύγχρονης τζαζ με τούς Stéphane Payen και Philippe Lemoine ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πολυάριθμες ηχογραφήσεις και περιοδείες σε φεστιβάλ World Music ανά τον κόσμο μεταξύ άλλων με τους Minino Garay, Nedim Nalbantoglou και Mano Solo.
Το 2006 εγκαταστάθηκε στο Βερολίνο και συγκεντρώθηκε περισσότερο στην αυτοσχεδιαστική μουσική, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να πειραματίζεται και με τα ηλεκτρονικά. Με τούς Αντώνη Ανισέγκο και Φλώρο Φλωρίδη ίδρυσαν το τρίο GRIX ενώ άλλα projects περιλαμβάνουν το τρίο GLUE με τους Tom Arthurs και Miles Perkin, FABRIC με τους Frank Paul Schubert και Mike Majkowsky, RED DAHL SEXTET με τους Alexander von Schlippenbach και Paul Danmall.

Eχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων με τούς Sirone,Toby Delius,Matthias Bauer,Achim Kaufmann, Axel Dörner, Mark Turner, Tristan Honsinger, Harri Sjoestroem,Nils Ostendorf, Antonio Borghini,Michel Hatzigeorgiou,Clayton Thomas,Σάκη Παπαδημητρίου,Jan Roder,Daniel Erdmann,Matthias Mueller,Edoardo Maraffa,Julie Sassoon,Lothar Ohlmeyer,Marco Eneidi.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας