Σεμινάρια με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας

ShareThis
Δημοσίευση: 10-06-2015 12:47 | Προβολές: 1229
Έναρξη: 15-06-2015 |Λήξη: 17-06-2015
[Έληξε]
    Σχετικά αρχεία
Mέγεθος: 530.28 KB :: Τύπος: Συμπιεσμένος φάκελος
image

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι μετά από πρωτοβουλία του σχολείου μας, θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα δωρεάν σεμινάριο για νέους μουσικούς από καταξιωμένους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (Σιδέρης Ισίδωρος, Αναστασιάδης Πάρης, Μάνδηλας Γεώργιος, Τζιώτης Παναγιώτης και Μιλκώφ Θεόδωρος) στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού-κοινωνικού προγράμματος της Ορχήστρας «Δικαίωμα στη Μουσική», το οποίο υλοποιείται με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και θα αφορά τα ακόλουθα μουσικά όργανα: βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο και κρουστά συμφωνικής ορχήστρας. Στο σεμινάριο θα γίνονται δεκτοί μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, καθώς και μαθητές και σπουδαστές των παραπάνω οργάνων, ανεξάρτητα από τον φορέα στον οποίο φοιτούν.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, ένας ταλαντούχος σπουδαστής θα λάβει την υποστήριξη της Κ.Ο.Α. στις σπουδές του, μέσω επιδότησης για την αγορά οργάνου ή την κάλυψη της ετήσιας δαπάνης των διδάκτρων του, ενώ το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με συναυλία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 20:00 με δωρεάν είσοδο για το κοινό, στην οποία θα συμμετέχουν μαθητές του σεμιναρίου και διδάσκοντες.

Για τη συμμετοχή στο παραπάνω σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν στο Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 ή να την αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας (mail@gym-mous-kerkyr.ker.sch.gr) με την ένδειξη «Ονοματεπώνυμο. Σεμινάριο Κ.Ο.Α.».

Ο Διευθυντής
Κώστας Ζερβόπουλος


Ο συνημμένος συμπιεσμένος φάκελος περιλαμβάνει το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, τη σύντομη παρουσίαση του προγράμματος καθώς την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την συνθήκη της Λωζάνης στην Ιόνιο Ακαδημία
Δημοσίευση: 19-10-2023 13:27 | Προβολές: 6470
Σημαντική Ημερομηνία: 25-10-2023
[Έληξε]
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας