Ενημέρωση σχετικά με την προκήρυξη των φοιτητικών υποτροφιών Erasmus+ για σπουδές 2016-17

ShareThis
Δημοσίευση: 25-01-2016 14:45 | Προβολές: 732

Σε συνέχεια της προκήρυξης των φοιτητικών υποτροφιών Erasmus+ για σπουδές 2016-17 και μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αρχικών αιτήσεων των ενδιαφερομένων στη Γραμματεία ΤΜΣ (18 Δεκεμβρίου 2015), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις ακόλουθες οδηγίες, που βρίσκονται στις σελίδες σελ.9 -14 των Οδηγιών του Τμήματος Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων (ΤΔΔΣ) του Ι.Π https://www.ionio.gr/central/download.php?file=erasmus/st_guidelines_1617_v1.pdf :

Μετά την υποβολή των αρχικών αιτήσεων και, αφού ολοκληρωθεί η έγκριση αυτών από τη Συνέλευση του Τμήματος, οι επιλεγμένοι-ες φοιτητές, -τριες υποβάλλουν στο Τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων (ΤΔΔΣ) του Ι.Π. τον οριστικό φάκελο υποψηφιότητας, ως ακολούθως:
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ: έως τις 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ: έως τις 30 Ιουνίου 2016

Σας υπενθυμίζουμε οτι, στο εξής, οι υπότροφοι Erasmus θα υποβάλλονται στο γλωσσικό τεστ αξιολόγησης  (OLS) αμέσως μετά την υποβολή της οριστικής τους αίτησης, ώστε το αποτέλεσμα να επισυνάπτεται στο έντυπο του Learning agreement, που θα ετοιμάζουν σε συνεργασία με το Συντονιστή τους. Το αποτέλεσμα του τεστ θα πρέπει να ταυτίζεται ή να είναι ανώτερο του επιπέδου τη γλώσσας που ζητάει το ιδρυμα υποδοχής για το οποίο έχουν επιλεγεί.
Το Learning agreement θα πρέπει να συντάσσεται, το αργότερο, έως την προθεσμία υποβολής της αίτησης του υπότροφου στο Ίδρυμα  υποδοχής.
Ενα αντίτυπο κρατά ο υπότροφος και ένα θα πρέπει να κατατίθεται στο Γραφείο Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων για ενημέρωση του φακέλου του.

Στοιχεία επικοινωνίας με το Γραφείο Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων (τηλ. 26610-87129, erasmus@ionio.gr. Το ΤΔΔΣ δέχεται φοιτητές ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ, 10:00 – 12:00


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας