Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι ο κ. Ξανθουδάκης θα ξεκινήσει τη διδασκαλία των μαθημάτων του ως εξής: "Διδακτική των Ανωτέρων Θεωρητικών ΙΙ": Τρίτη 08/10/2013, ώρα 17:00-19:00, αιθ.121. "Τροπική Αντίστιξη ΙΙ": Τρίτη 08/10/2013, ώρα (...)
Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι για αυτή την εβδομάδα η κ. Ετμεκτσόγλου θα δέχεται στο γραφείο της φοιτητές σήμερα Δευτέρα 07/10/2013, αντί της Πέμπτης, και ώρες 11:00-13:00. Επίσης, το μάθημα της κ. Ετμεκτσόγλου "Πτυχιακό ΙΙ" την (...)
Ενημερώνουμε όλους τους φοιτητές εκτός των πρωτοετών ότι σήμερα Παρασκευή 4-10-2013 και ώρα 12:00-14:00 θα γίνει αναπλήρωση του μαθήματος Διεύθυνση ΙΙΙ, στην αίθουσα (...)
Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι το μάθημα "Σεμινάριο Κατεύθυνσης Ι" (για πιανίστες της σχετικής ειδίκευσης) με τον κ. Βασιλειάδη, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4-10-2013 στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα (...)
Υπενθυμίζουμε στους φοιτητές ότι στο πλαίσιο του μαθήματος «Παιδαγωγική και Διδακτική Οργάνου» ο φοιτητής Κωνσταντίνος Πατσιώτης θα βρίσκεται στο Τμήμα στις 7-9/10/2013 από τις 10:00 και μετά, για τα σεμινάρια (...)
Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι το μάθημα "Εισαγωγή στην Φιλοσοφία, Αισθητική και Σημειολογία της Μουσικής" θα διδάσκεται για το Χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2013-2014 από την κ. Σιώψη και όχι από τον κ. (...)
Για το Πτυχιακό μάθημα ΙΙ "Έρευνα στη Μουσική Παιδαγωγική" (διδάσκουσα κ. Διονυσίου) και το Πτυχιακό μάθημα ΙΙ "Μουσικές εφαρμογές στην κοινότητα" (διδάσκουσα κ. Ετμεκτσόγλου) θα πραγματοποιηθεί πρώτη κοινή συνάντηση (...)
Το μάθημα "Μουσική στην Προσχολική και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση" την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου δεν θα γίνει λόγω συμμετοχής στην απεργία της Ένωσης Διδασκόντων του Ιονίου Πανεπιστημίου. Τα μαθήματα "Μουσική Παιδαγωγική Θεωρία (...)
Ενημερώνουμε τους φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα υποχρεωτικού Πιάνου Όργανο Α΄με την κ. Φυτίκα, να έρθουν στην πρώτη συνάντηση την Δευτέρα 7-10-2013 και ώρα 10:00-12:00 στην αίθουσα (...)
Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι σήμερα Τρίτη 1-10-2013 και ώρα 17:00 στην αίθουσα 103 θα γίνουν ακροάσεις φωνών για όσους φοιτητές θέλουν να συμμετάχουν στο μάθημα "Φωνητικό Σύνολο" με την κ. (...)
Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι το μάθημα "Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα" θα διδάσκεται κάθε Πέμπτη και ώρα 9:00-12:00 στην αίθουσα 4 του κτιρίου (...)
Ανακοινώνεται ότι το μάθημα ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΙΙΙ θα διδάσκεται κάθε ΠΕΜΠΤΗ στις 15.00 – 17.00 στην αίθουσα 121. ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: Πέμπτη 3 Οκτωβρίου (...)
Ανακοινώνεται ότι το μάθημα ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ Ι θα διδάσκεται κάθε ΠΕΜΠΤΗ στις 19.00 – 21.00 στην αίθουσα 103. ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: Πέμπτη 18 Οκτωβρίου (...)
Σας ενημερώνουμε ότι η κ. Βορδώνη καλεί σε συνάντηση τους φοιτητές για Πιανιστικές Εφαρμογές ΙΙΙ την Παρασκευή 4-10-2013 και ώρα 13:00-15:00 στην αίθουσα (...)
Σας ενημερώνουμε ότι η κ. Βορδώνη καλεί σε συνάντηση τους φοιτητές για Πιάνο III, V, VII την Τετάρτη 2-10-2013 και ώρα 13:00 – 15:00 στην αίθουσα (...)
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 3-10-2013 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση για την Ορχήστρα και το Σύνολο Σύγχρονης, στην αίθουσα (...)
Τα μαθήματα του κ. Βλαγκόπουλου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 13:00 με τη Μουσική Ανάλυση 2. Για τα υπόλοιπα μαθήματα της πρώτης εβδομάδας θα υπάρξει (...)
Η συνάντηση με τους φοιτητές της κατεύθυνσης και της προετοιμασίας κατεύθυνσης μονωδίας με την κ. Πουλημένου, θα γίνει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στην αίθουσα 321Λία ΚολύταΧρήστος ΜπογδάνοςΧρίστινα ΓιαννούδηΈλενα (...)
Ενημερώνουμε τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα Μουσική Πληροφορική (Ζ΄ Εξαμήνου), ότι το μάθημα προσφέρεται από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας και παρακαλούνται να ενημερωθούν από το (...)
Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι η συνάντηση του Συνόλου Ζωντανής Ηλεκτρονικής Μουσικής θα γίνει την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στην αίθουσα (...)
Αυτός ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του από επισκέπτες, με στόχο την κάλυψη των αναγκών τους καθώς και τη βελτίωση του περιεχομένου του ιστοχώρου.Περισσότερα