Ανακοίνωση για το μάθημα Παιδαγωγικά Ι

ShareThis
Δημοσίευση: 29-10-2019 10:50 | Προβολές: 2590
Έναρξη: 29-10-2019 |Λήξη: 16-11-2019
[Έληξε]
image

Στο πλαίσιο του μαθήματος Παιδαγωγικά Ι του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή παρουσίαση από την κ. Μίτσυ Ακογιούνογλου, Διδάσκουσα του Ιονίου Πανεπιστημίου πάνω στο θέμα:

 

«Προσεγγίζοντας τα παιδιά πρόσφυγες μέσω της τέχνης και της μουσικής στις τάξεις μας»

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο ΙΙ του Τμήματος Ιστορίας και ΤΑΒΜ (Ιωάννου Θεοτόκη 72) στις 19:00 – 21:00. Είσοδος ανοιχτή για εκπαιδευτικούς και κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Η Μίτσυ Ακογιούνογλου είναι Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Έλαβε Πτυχίο και Μεταπτυχιακό (ως Υπότροφος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Α.Σ. Ωνάσης») στη μουσικοθεραπεία από το Michigan State University και διδακτορικό στη Μουσικοθεραπεία από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Είναι Διπλωματούχος Πιάνου από το Ωδείο Athenaeum. Έχει διδάξει στο ΠΜΣ «Μουσική Παιδαγωγική» στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Διδάσκει στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου από το 2018 έως σήμερα στο πλαίσιο «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού». Είναι αντιπρόσωπος του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών (ΕΣΠΕΜ) στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Μουσικοθεραπείας, και επόπτρια του ΕΣΠΕΜ. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν στη μουσικοθεραπεία, την εθνομουσικοθεραπεία και τη μουσικοπαιδαγωγική, στο μοιρολόι, το παιδικό πένθος, τις άτυπες μορφές μουσικής μάθησης και τα παιδιά πρόσφυγες.

 

Η υπεύθυνη καθηγήτρια

Ζωή Διονυσίου

Αναπλ. Καθηγήτρια Ιονίου Πανεπιστημίου


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας