Ο διδάκτορας του ΤΜΣ Χάρης Λαβράνος εξελέγη Διευθυντής Σχολών - Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Φιλαρμονικής Ένωσης  "Καποδίστριας"

ShareThis
Δημοσίευση: 04-03-2021 12:19 | Προβολές: 3603
image

Ο κ. Χαρίλαος Λαβράνος, Διδάσκων του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας (Σχολή Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής), επελέγη ύστερα από διαδικασία αξιολόγησης στη θέση του Διευθυντή Σχολών - Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Φιλαρμονικής Ένωσης  "Καποδίστριας", μιας εκ των σημαντικότερων Φιλαρμονικών σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Η Επιτροπή αξιολόγησης αποτελείτο από τους κκ. Νικόλαο Παπαδημητρίου (Ομότιμο Καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου), Δήμο Δημητριάδη (Καθηγητή του ΤΜΣ και κοσμήτορα της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών ) και Κίμωνα Χυτήρη (Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου Κέρκυρας). 

Ο Χαρίλαος Λαβράνος είναι Διδάκτωρ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Ιόνιο Πανεπιστήμιο (2016),  και έχει εκπονήσει στο ίδιο Τμήμα Μεταδιδακτορική Έρευνα με τίτλο: «Επιδράσεις της Πληροφορίας στη Δημιουργικότητα και τον Μουσικό Τουρισμό» (2018). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Διαχείριση Τεκμηρίων Πολιτιστικής Κληρονομιάς» (2012 – ΤΑΒΜ, Ι.Π.) και απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών (2001 – Ι.Π.). Το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21 διδάσκει στο πλαίσιο του προγράμματος απόκτησης ακαδημαϊκής εμπειρίας (Επιστημονικό Πεδίο: «Δημιουργικότητα, Πληροφόρηση και Καινοτομία σε Υπηρεσίες Πληροφόρησης») μαθήματα στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας. Επίσης, διδάσκει στο ΠΜΣ «Διαχείριση και Ανάδειξη Πολιτιστικής Πληροφορίας» (ΤΑΒΜ - Ιόνιο Πανεπιστήμιο).


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας