6ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 25-27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ShareThis
Δημοσίευση: 03-06-2021 12:11 | Προβολές: 756
Έναρξη: 03-06-2021 |Λήξη: 28-06-2021
[Έληξε]
gr  pdf.png  6th Conference Hellenic Symphonic Bands Συνοπτικό πρόγραμμα
Mέγεθος: 186.34 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  6th Conference Hellenic Symphonic Bands Summarized Program
Mέγεθος: 189.54 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  6th Conference Hellenic Symphonic Bands Program final
Mέγεθος: 745.68 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

Ζητούμε συγνώμη για την καθυστέρηση της οριστικοποίησης του τελικού προγράμματος του Συνεδρίου. Συνημμένα θα βρείτε τόσο το συνοπτικό (με ημερομηνίες, ώρες και ονόματα συνέδρων) όσο και το αναλυτικό (με περιλήψεις και βιογραφικά) πρόγραμμα του Συνεδρίου. Επίσης, στο συνοπτικό πρόγραμμα αναγράφεται ποιες ανακοινώσεις είναι στην ελληνική και ποιες στην αγγλική γλώσσα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έκρινε ως καλύτερο να μην υπάρχουν παράλληλες συνεδρίες, ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα του Συνεδρίου. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα των ομιλιών και των ερωτήσεων. Σε κάθε ανακοίνωση/συναυλία έχουν δοθεί 20’ ομιλίας με δυνατότητα ερωτήσεων για 5’. Με την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων/συναυλιών κάθε συνεδρίας θα υπάρξει επιπλέον χρόνος 15’ για περαιτέρω τοποθετήσεις.

Ο σύνδεσμος εγγραφής στο συνέδριο μέσω zoom είναι ανοικτός. Θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο συνέδριο μέσω του συνδέσμου που επισυνάπτεται:

 https://zoom.us/meeting/register/tJYlcuCqqTIjGtzOOB3lrH3xWsisqr9WJsn

Η εγγραφή γίνεται άπαξ και ισχύει για όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου (επαναλαμβανόμενος σύνδεσμος), είναι δε απαραίτητο να συμπληρώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας κατά την εγγραφή στην πλατφόρμα zoom, καθώς οι βεβαιώσεις συμμετοχής που θα σας σταλούν θα αντληθούν αυτόματα μέσω των ηλεκτρονικών στοιχείων που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην πλατφόρμα.

Απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση η ηχογράφηση ή βιντεοσκόπηση από τους συμμετέχοντες. Υπεύθυνοι για αυτό είναι αποκλειστικά οι διαχειριστές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και αποκλειστικά ως τεκμήριο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Υπεύθυνη/ος για τεχνικά ζητήματα είναι η/ο προεδρεύων της εκάστοτε συνεδρίας. Tα ονόματά τους αναγράφονται στο Συνοπτικό Πρόγραμμα Συνεδρίου και στο χωριστό σχετικό αρχείο pdf “6th Conference hosts” που επίσης επισυνάπτεται. Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, οι σύνεδροι μπορούν να απευθύνονται στην/στον “host”, η/ο οποία/ος θα έρχεται σε άμεση επικοινωνία με το προσωπικό παροχής τεχνικής υποστήριξης.

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο, ο σύνδεσμος για την εγγραφή και το πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι ήδη αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας/Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, στο Facebook του Εργαστηρίου ΠΝΟΕΣ και στο Facebook της Ελληνικής Φιλαρμονικής Εταιρείας. Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν.

Σημειώστε ότι, εάν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου υπάρξουν αιτήματα εκ μέρους σας για αντίγραφα υλικού των ανακοινώσεων (pdf, ppt, mp3, mp4, etc.), τα αιτήματα αυτά θα πρέπει να απευθύνονται απευθείας στους συνέδρους/παρουσιαστές και όχι προς την Οργανωτική Επιτροπή.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τις παραπάνω οδηγίες, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο 

6confgreekwindorchestras21@uom.edu.gr.

Σας ευχόμαστε ένα εποικοδομητικό και γόνιμο συνέδριο,

Η οργανωτική επιτροπή


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας