«Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής: Το Μουσείο "Αχίλλειον" γεμίζει με μελωδίες», Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ShareThis
Δημοσίευση: 15-06-2021 19:00 | Προβολές: 3032
image
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, το Μουσείο "Αχίλλειον" σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων με τη συμμετοχή των φοιτητών της κατεύθυνσης εκτέλεσης του Τμήματος. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 8 το βράδυ. Νέοι σολίστ των κατευθύνσεων πιάνου, κιθάρας, μονωδίας και φλάουτου θα γεμίσουν το μουσείο με ήχους και μουσικές εικόνες.

Στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί δράση για παιδιά και γονείς, για παιδιά ηλικίας από 5 ετών και άνω με θέμα "Μουσικές Εξερευνήσεις στο Αχίλλειο".

Συντονισμός: 
Ρόζα Πουλημένου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ι.Π.
Ζωή Διονυσίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ι.Π.

Θα χαρούμε να σας δούμε!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για Κερκυραίους δημότες (με επίδειξη ταυτότητας)

Στο πλαίσιο της πρόληψης και των μέτρων Covid-19 προβλέπεται θερμομέτρηση κατά την είσοδο στο Μουσείο. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους, επισκέπτες και συμμετέχοντες, τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους. Η τήρηση των αποστάσεων, 1,5 μέτρων στους εξωτερικούς χώρους και 2 μέτρων στους  εσωτερικούς χώρους, είναι ομοίως υποχρεωτική.




 

«Μουσικές εξερευνήσεις στο Αχίλλειο», Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, θα πραγματοποιηθεί μία διακαλλιτεχνική δράση για παιδιά και γονείς στο Μουσείο του Αχιλλείου στο Γαστούρι της Κέρκυρας, με τίτλο «Μουσικές Εξερευνήσεις στο Αχίλλειο».
Η δράση διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μουσική Παιδαγωγική στο σχολείο και στην κοινότητα» του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με το Μουσείο Αχίλλειο. 

Οι «Μουσικές Εξερευνήσεις στο Αχίλλειο» θα ξεκινήσουν στις 5.00 μ.μ. και θα διαρκέσουν περίπου δύο ώρες. Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο χώρο 15 λεπτά νωρίτερα, στις 4.45 μ.μ. Προτείνουμε στους γονείς να δημιουργήσουν ομάδες με γονείς και παιδιά από 5 ετών και πάνω, αποτελούμενες κατά προτίμηση από 3-6 άτομα. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, η κράτηση είναι απαραίτητη. Παρακαλείσθε να κάνετε κράτηση σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα, δηλώνοντας τα ονόματα και τα μέλη της ομάδας σας με την οποία θα λάβετε μέρος. Άτομα που δεν έχουν ομάδα, θα τοποθετηθούν σε ομάδες από τους διοργανωτές. Η λήξη της δράσης θα γίνει στο χώρο ξεκούρασης επισκεπτών στον κήπο του μουσείου. 

Τηλ. επικοινωνίας: 10.00-16.00: 6948658882 ή 16.00-22.00: 6980854055 
Θα χαρούμε να σας δούμε!
Είσοδος Ελεύθερη για Κερκυραίους Δημότες (με επίδειξη ταυτότητας)

Ομάδα διοργάνωσης: Μαρία Ζαρκάδα, Ιωάννα Ιμέρ, Κλειώ Κωνσταντάκου, Ναυσικά Φρονίμου
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ζωή Διονυσίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιονίου Πανεπιστημίου

Στο πλαίσιο της πρόληψης για τον Covid-19 θα υπάρχει θερμομέτρηση κατά την είσοδο στο Μουσείο. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη από όλους τους επισκέπτες και συμμετέχοντες τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους. Η τήρηση των αποστάσεων, 1,5 μέτρων στους εξωτερικούς χώρους και 2 μέτρων στους  εσωτερικούς χώρους, είναι υποχρεωτική.
 

Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Συναυλία Μελοποιημένης Ποίησης
Δημοσίευση: 28-03-2024 14:21 | Προβολές: 149
Έναρξη: 28-03-2024 |Λήξη: 04-04-2024
[Σε Εξέλιξη]
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας