Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2021

ShareThis
Δημοσίευση: 11-09-2021 21:19 | Ενημέρωση: 13-09-2021 17:07 | Προβολές: 9659
Έναρξη: 11-09-2021 |Λήξη: 19-09-2021
[Έληξε]
image

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μαζί με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και φιλοξενείται στο Περίπτερο 13 με διακριτικό τίτλο "Ελλάδα: Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον"

Στο Περίπτερο 13 (χωροταξικά περίπου στο κέντρο της έκθεσης) υπάρχουν σε προβολή συνεχούς ροής τα ψηφιακά εκθέματα του Πανεπιστημίου καθώς και ομάδα υποδοχής που ενημερώνει τους επισκέπτες για το Ίδρυμα, τα Τμήματα και τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται.

Στην έκθεση το Ιόνιο Πανεπιστήμιο εκπροσωπείται από τον Πρύτανη Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο και τον Πρόεδρο του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου Καθηγητή Παναγιώτη Βλάμο.

Στη διάρκεια της επίσκεψής τους στη ΔΕΘ τα στελέχη του Ιονίου Πανεπιστημίου έδωσαν σειρά συνεντεύξεων σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.

Βλ. χαρακτηριστικά: Συνέντευξη του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγητή Ανδρέα Φλώρου στον Οικονομικό Ταχυδρόμο.

 


Η Επιτροπή Επικοινωνίας και Προβολής του Ιονίου Πανεπιστημίου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την κυρία Νίκη Αλεβιζάκη (Γραμματέα του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας) και τα μέλη της ομάδας υποδοχής -μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές και φοιτήτριες- για τη συμβολή τους στην παρουσία του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

- Βασίλειος Αλεξάνδρου
- Παναγιώτα Ανδριάκαινα
- Χρυσοπηγή Βαρδίκου
- Μάρθα Γωγάκου
- Μακρίνα Προύσαλη
- Πολυτίμη Ρώσση
- Μαρία Τσιρουκίδου
- Τζένη-Ευγενία Φαλιαρίδου

Φωτογραφικό υλικό: Μαρία ΤσιρουκίδουΕπιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας