Ανακοίνωση της κ.Ρ.Γεωργιάδου για την ακρόαση Κατεύθυνσης Εκτέλεσης Φλάουτου

ShareThis
Δημοσίευση: 11-10-2021 13:36 | Προβολές: 866
Ανακοίνωση για την ακρόαση Κατεύθυνσης Εκτέλεσης Φλάουτου
 
Παρακαλούνται οι φοιτήτριες και φοιτητές α´ και β´ έτους που ενδιαφέρονται για την Κατεύθυνση Εκτέλεσης Φλάουτου, να δηλώσουν μέχρι και την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου την πρόθεση συμμετοχής τους στις φετινές ακροάσεις  στη διδάσκουσα Αν. Καθ. Ρία Γεωργιάδου μέσω ηλ. αλληλογραφίας στο riageo@ionio.gr επισυνάπτοντας παράλληλα
 
α) σύντομο βιογραφικό τους σημείωμα στο οποίο να αναφέρουν το έτος γέννησής τους και να περιγράφουν το μουσικό τους υπόβαθρο (κατάρτιση, σπουδές, συμμετοχή σε μουσικά σύνολα, διακρίσεις κ.λπ.) 
β) στοιχεία επικοινωνίας τους
και ενημερώνοντας για
γ) το αν σκοπεύουν να παίξουν με πιανιστική συνοδεία*
 
Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί απευθείας μέσω ηλ. αλληλογραφίας στους συμμετέχοντες και θα εξαρτηθεί από τη δυνατότητα εύρεσης υγειονομικά κατάλληλου χώρου, ειδικά για την περίπτωση που υπάρξουν συμμετέχοντες που θα παίξουν με πιάνο.
 
Οι απαιτήσεις ρεπερτορίου στο φλάουτο αναγράφονται στο https://music.ionio.gr/gr/candidates/after-admission/
 
*Σημειώνεται ότι η πιανιστική συνοδεία είναι ευπρόσδεκτη αλλά όχι απαραίτητη για τη συμμετοχή στην ακρόαση καθώς το Τ.Μ.Σ. δεν παρέχει συνοδό και συνεπώς οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μεριμνήσουν οι ίδιοι για πιανιστική συνοδεία.
 
 

Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας