Σημαντικές επιτυχίες των φοιτητών της Κατεύθυνσης Μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών

ShareThis
Δημοσίευση: 24-11-2021 12:20 | Προβολές: 978
Σημαντική Ημερομηνία: 24-11-2021
[Έληξε]

Το προηγούμενο δύσκολο διάστημα λόγω  της πανδημίας, δεν αποτέλεσε εμπόδιο για δύο φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών που ακολουθούν την Κατεύθυνση Μονωδίας υπό την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ρόζα Πουλημένου, να αποσπάσουν σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιους μουσικούς διαγωνισμούς.

Πρόκειται για τους Άκη Καλμούκη, τενόρο και Αναστασία Φύσσα, σοπράνο. Συγκεκριμένα στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής 2021 του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, με την υποστήριξη του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, ο οποίος διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας  στις  5, 6 και 7 Νοεμβρίου, με υποδειγματική ακρίβεια στη διοργάνωση και σε πλήρη εναρμόνιση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα  προστασίας της δημόσιας υγείας από τον SARS Cov-19, ο φοιτητής του Ιονίου Πανεπιστημίου (Κατεύθυνση Μονωδίας) Άκης Καλμούκης  πήρε το Δεύτερο βραβείο στην κατηγορία "Μονωδία". Εξάλλου στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής που πραγματοποιήθηκε στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου του 2020, η φοιτήτρια της Κατεύθυνσης Μονωδίας  Αναστασία Φύσσα είχε πάρει τον 1ο έπαινο.

Οι σημαντικές αυτές επιτυχίες  αναδεικνύουν και υπογραμμίζουν την υποδειγματική εκπαίδευση που μεταλαμπαδεύεται στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών και αντανακλούν σε όλο το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, διατρανώνοντας την  εξαιρετική φήμη του όπως και την εξέχουσα θέση του στον ακαδημαϊκό μουσικό κόσμο της πατρίδας μας.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας