Διοργάνωση Συνεδρίου TEDxIonianUniversity2022

ShareThis
Δημοσίευση: 20-12-2021 10:30 | Προβολές: 5783
image

Στο πλαίσιο της  επερχόμενης διοργάνωσης του συνεδρίου «TEDxIonianUniversity2022», το οποίο τελείται υπό την αιγίδα του Ιονίου Πανεπιστημίου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κοινοποιείται η ανοιχτή δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερόμενων.

Το TEDxIonianUniversity, ξεκίνησε το 2019 με θεματολογία το «Prisma», και με διακεκριμένους ομιλητές. Ακολούθησε το event του 2020, με θεματολογία το «Senses», ενώ για φέτος, το 2022, οργανώνετε  το 3ο σε σειρά TEDx με θεματολογία το  «Change Management».Το φετινό TEDx, προγραμματίζεται για τις πρώτες ημέρες του Μαΐου του 2022, στην Ιόνιο Ακαδημία.

Οι φοιτητές που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του φετινού event είναι, η Γεωργία Στράτη, και ο Ηλίας Γκογκίδης, αμφότεροι, φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών.

Το TEDx, είναι ένα πρόγραμμα βασισμένο στην επιθυμία διάδοσης του πνεύματος του TED (Technology - Entertainment - Design) σε ολόκληρο το κόσμο, μέσω ανεξάρτητων οργανωμένων εκδηλώσεων που οργανώνονται σε τοπικό επίπεδο, και απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να εμπνευστούν. Πρόκειται, για ομιλίες επιστημόνων, καλλιτεχνών, και γενικότερα ατόμων της διανόησης με ευρεία θεματολογία. Όλα αυτά, υπό τον κοινό παρονομαστή της διάδοσης ιδεών που αξίζουν.

Στην παρακάτω φόρμα μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα, με στόχο την ομαλή περάτωση του συνεδρίου. (https://forms.gle/aMBARxEDUEC8kHJfA)

 

Οι ομάδες διαμορφώνονται ως εξής:

  • Marketing
  • Sponsorship
  • Production
  • Budget and Legal
  • Speaker Coaches
  • IT (Information Technology Team)
  • Volunteers

 

Μπορείτε αν θέλετε, να περιηγηθείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου, που φιλοξενεί το περιεχόμενο των παλαιότερων συνεδρίων:

https://tedxionianuniversity.com/

Όπως και στα Social Media του συνεδρίου
Instagram Page: https://www.instagram.com/tedxionianuniversity/
Facebook Page: https://www.facebook.com/TEDxIonianUniversity/
YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCtGWfhfLqO2BwLpp7zVlL7g/playlists

Μπορείτε να ανατρέξετε και στο φωτογραφικό/αρχειακό υλικό στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.flickr.com/photos/183229315@N04/albums

 


 

Λίγα παραπάνω λόγια για το TED και το TEDx:

 

Η αρχή για την διοργάνωση συνεδρίων TED έγινε το 1984, όταν μια ομάδα ειδικών στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας και του Design συγκεντρώθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και αποφάσισε να δημιουργήσει το TED, ένα συνέδριο στο οποίο θα διαδίδονταν ιδέες και θα μπορούσε να εμπνευστεί το ευρύ κοινό. Αυτό σήμανε την γέννηση των ομιλιών TED (TED Talks). Με σύνθημά του τη φράση «Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν» (“Ideas Worth Spreading”), το TED συνεχίζει το μη κερδοσκοπικό έργο του, δίνοντας το βήμα σε ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν τις προσωπικές ιδέες και εμπειρίες τους για ποικίλα θέματα. Οι ομιλητές επιχειρούν σε 18 λεπτά να αλλάξουν τις ανθρώπινες πεποιθήσεις και τον τρόπο σκέψης και ως εκ τούτου τον κόσμο.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Εορτασμός των 30 χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Μουσικών Σπουδών (ΤΜΣ)
Δημοσίευση: 15-05-2023 13:02 | Ενημέρωση: 22-05-2023 17:35 | Προβολές: 3067
Έναρξη: 01-06-2023 |Λήξη: 03-06-2023
[Έληξε]
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας