Εθελοντική αιμοδοσία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Social Media
Δημοσίευση: 04-11-2022 16:17 | Προβολές: 1027
image

Το Γενικό  Νοσοκομείο Κέρκυρας σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και με την υποστήριξη της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Παν δότης» διοργάνωσε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 εθελοντική αιμοδοσία στους χώρους του Ιονίου Πανεπιστημίου (Παλαιό Ψυχιατρείο).

Η δράση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Συγκεντρώθηκαν 68 φιάλες αίματος  οι οποίες θα τεθούν στη διάθεση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για την κάλυψη αναγκών στο Γ.Ν. Κέρκυρας.

Ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη συμβολή τους: α) τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου, φοιτητές, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό που ανταποκρίθηκαν στη δράση, ενισχύοντας τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο β) Το  Δ/ντή  Τμήματος Αιμοδοσίας  και το προσωπικό του ΓΝ Κέρκυρας, γ) Την πρόεδρο της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, δ) Τα μέλη  του Δ.Σ. Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Παν δότης».

Η  καλή συνεργασία μεταξύ του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθηγητή Ανδρέα Φλώρου, του Αντιπρύτανη Διασφάλισης Ποιότητας, Φοιτητικής Μέριμνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης, καθηγητή Ηλία Γιαρένη και του Διοικητή του Γ.Ν.Κέρκυρας κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη, απέδωσε καρπούς και στην εθελοντική αιμοδοσία. Η  επιτυχία της διοργάνωσης επιβάλλουν την συνέχιση της συνεργασίας των δύο φορέων, με την υποστήριξη δραστήριων Εταιρειών και Συλλόγων.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας