Απολογισμός ημερίδας με τίτλο "Τέχνες, Καλλιτέχνες και Πνευματική Ιδιοκτησία: νομικές και βιωματικές προσεγγίσεις" (και ΒΙΝΤΕΟ)

ShareThis
Δημοσίευση: 10-05-2023 14:15 | Προβολές: 1685
image

Με κατάμεστο το αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης και έντονη τη συμμετοχή του κοινού ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο "Τέχνες, Καλλιτέχνες και Πνευματική Ιδιοκτησία: νομικές και βιωματικές προσεγγίσεις" τη Δευτέρα 8/5/2023. Οι ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, σύντομες και περιεκτικές, αναφέρθηκαν στο ζήτημα από τη νομική σκοπιά χάρη στην κ. Μαρία Κανελλοπούλου-Μπότη, Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας και από τη σκοπιά του/της  καλλιτέχνη/ιδας ή δημιουργού από τον κ. Άγγελο Φλώρο, Επίκ. Καθηγητή του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας. Η προσέγγιση της κ. Μαρίας Ασλανίδη, μέλους Ε.ΔΙ.Π. Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, αποτύπωσε προβληματισμούς που απασχολούν τον/τη διαμεσολαβητή/τρια μεταξύ έργου και χρήστη και εν γένει όλους και όλες μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Καρδάμη, Αναπλ. Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών για τον συντονισμό της εκδήλωσης, τον κ. Εμμανουήλ Μηνά, Επίκ. Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών για την ηχητική κάλυψη και τον κ. Θεοδόση Γιαννούλη του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας για την οπτικοακουστική κάλυψη της ημερίδας.

- Το βίντεο της εκδήλωσης έχει αναρτηθεί στο Κανάλι YouTube της Βιβλιοθήκης.



Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας