Πρακτική Άσκηση για απόφοιτους Μεταπτυχιακών Σπουδών σε χώρες της Αδριατικής - Ιονίου

ShareThis
Δημοσίευση: 13-07-2023 12:13 | Προβολές: 4196
Έναρξη: 13-07-2023 |Λήξη: 31-07-2023
[Έληξε]
en  pdf.png  Πρόσκληση Πρακτικής Άσκησης AI- NURECC PLUS
Mέγεθος: 204.77 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
en  zip.png  Διαθέσιμες θέσεις/ Φορείς
Mέγεθος: 111.08 KB :: Τύπος: Συμπιεσμένος φάκελος
en  pdf.png  Αίτηση
Mέγεθος: 225.51 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Στο πλαίσιο του δικτύου UniAdrion, του οποίου είναι μέλος το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και μέσω του έργου AI-NURECC PLUS παρέχεται τη δυνατότητα  πρακτικής άσκησης σε αποφοίτους μεταπτυχιακών σπουδών που θα πραγματοποιηθεί σε φορείς της περιοχής Αδριατικής-Ιονίου, καλύπτοντας όλες τις χώρες EUSAIR (ΕU Strategy for the Adriatic and Ionian Region): Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Άγιος Μαρίνος, Σερβία, Σλοβενία. 
 
 H διάρκεια της πρακτικής άσκησης δεν μπορεί να ξεπεράσει τους τρείς (3) μήνες και αφορά μόνο αποφοίτους μεταπτυχιακών σπουδών . 

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν Πανεπιστήμια (μέλη του δικτύου UniAdrion), Εμπορικά Επιμελητήρια (μέλη του δικτύου FORUM AIC), δήμους και περιφέρειες (μέλη των δικτύων FAIC και AIE) σε χώρες της Αδριατικής- Ιονίου. Επιπλέον, η Γενική Διεύθυνση REGIO της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και οι αντιπροσωπείες των μελών της CRPM (από την περιοχή αναφοράς της EUSAIR), θα παρέχουν τη δυνατότητα εργασίας και στην έδρα τους στις Βρυξέλλες. 

Οι υποψήφιοι που θα επιλεχθούν για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος θα λάβουν μηνιαία επιχορήγηση, όπως αυτή περιγράφεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται. 


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας