Σεμινάριο με θέμα: «Ανάπτυξη Προτότυπων Επιχειρηματικών Ιδεών στη Μουσική»

ShareThis
Δημοσίευση: 13-07-2023 12:38 | Προβολές: 338
Έναρξη: 13-07-2023 |Λήξη: 18-07-2023
[Έληξε]

Την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 και ώρα 17:00-19:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο από τον καθηγητή Ιωάννη Τουλή Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με τίτλο: «Ανάπτυξη Πρωτότυπων Επιχειρηματικών Ιδεών στη Μουσική».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια του μαθήματος «Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Σχεδίου», στο πλαίσιο του Έργου «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο».

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου προσκεκλημένη είναι η υποψήφια διδάκτορας επιχειρηματικότητας του Τμήματος Τουρισμό και στέλεχος επιμόρφωσης του Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΚΕΚΕ) του Ιονίου Πανεπιστημίου κα Μαρία Σαββινοπούλου, η οποία θα παρουσιάσει τον επιχειρηματικό καμβά ως εργαλείο ανάλυσης της καινοτομίας των ιδεών.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν προπτυχιακοί/ές και μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Έργο ΕΔΒΜ 166.
O σύνδεσμος για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση είναι ο ακόλουθος:  https://meet.jit.si/MusicεntrepreneurshipEDBM166


Ο Υπεύθυνος του ΚΕΚΕ για το ΤΜΣ
Καθηγητής Ι. Τουλής


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας