Ενσωματώνοντας την πληροφορική και τον κυβερνοχώρο στη μουσική εκπαίδευση και πράξη

ShareThis
Δημοσίευση: 13-09-2023 13:07 | Προβολές: 4667
Έναρξη: 06-09-2023 |Λήξη: 07-10-2023
[Έληξε]
image

Στα πλαίσια του προγράμματος MUSENSE, η εκδήλωση «Ενσωματώνοντας την πληροφορική και τον κυβερνοχώρο στη μουσική εκπαίδευση και πράξη» θα διοργανωθεί από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στις 06-07 Οκτωβρίου 2023 (Ιόνιος Ακαδημία). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν είτε δια ζώσης, είτε εξ αποστάσεως.

Αυτό το διεθνές συνέδριο για την τεχνολογία και τη μουσική πράξη, θα ασχοληθεί με τη διεπιστημονικότητα στη μουσική, την επαυξημένη πραγματικότητα, τις τεχνολογίες πολυμέσων και την μουσική εκτέλεση εξ αποστάσεως στον κυβερνοχώρο, τόσο ως νέες δεξιότητες για σπουδαστές μουσικής όσο και ως επιχειρηματικές ευκαιρίες για τις δημιουργικές βιομηχανίες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις για τα αποτελέσματα του έργου του MUSense. Θα προσφερθεί επίσης στους συμμετέχοντες ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Μέθοδοι αξιοποίησης καινοτόμων ιδεών στη εξ αποστάσεως μουσική εκπαίδευση». Το συνέδριο - δράση διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος MUSense απευθύνεται σε:

- Φοιτητές / σπουδαστές μουσικής, τεχνών και πληροφορικής
- Καθηγητές μουσικής / εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Μουσικών Σχολείων και Ωδείων
- Τεχνικούς ήχου & εικόνας - Διοικητικό προσωπικό εκπαιδευτικών οργανισμών
- Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα - Επαγγελματίες από τη δημιουργική και πολιτιστική βιομηχανία - Εκπαιδευτικούς φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα
- Επιχειρηματίες από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των παραστατικών τεχνών,
- ΜΚΟ και ιδρύματα από το χώρο της μουσικής και της ψυχαγωγίας
- Τοπικές, περιφερειακές και εθνικές αρχές
- Εκπαιδευτικούς εμπειρογνώμονες

Μετά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, θα σταλεί email στους συμμετέχοντες με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+.

Περισσότερες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Musense: https://musense.eu ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/tbvpJBbzjGG9p3Cw7


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας