Συνέντευξη του Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών κ. Ιωάννη Τουλή στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" της Θεσσαλονίκης

ShareThis
Δημοσίευση: 22-01-2024 14:31 | Προβολές: 1059
image

Ο Καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ιωάννης Τουλής παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" της Θεσσαλονίκης και στον δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά, σχετικά με την ίδρυση μη-κρατικών πανεπιστημίων, αλλά και τις δυνατότητες ενίσχυσης του δημόσιου Πανεπιστημίου με ρεαλιστικούς όρους διεθνοποίησης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου "υπάρχουν επίσημες γραπτές και τηλεφωνικές επικοινωνίες από ξένους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο Τμήμα και όταν βλέπουν το νομικό πλαίσιο δεν συνεχίζουν τη διαδικασία και προτιμούν να πάνε σε άλλη χώρα να σπουδάσουν", ενώ παράλληλα σχολίασε ότι "θυμώνει το γεγονός ότι επικαλούνται ότι τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια θα φέρουν ξένους φοιτητές, ενώ την ίδια ώρα κρατάνε περίκλειστα από το Υπουργείο παιδείας τα ελληνικά Πανεπιστήμια".



Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Σάκης Λάιος: παρουσίαση του βιβλίου “SaṅgītaKiraṇ” στη Ζώγια
Δημοσίευση: 10-02-2023 14:28 | Προβολές: 591
Έναρξη: 10-02-2023 |Λήξη: 19-02-2023
[Έληξε]
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας