ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2023-2024

ShareThis
Δημοσίευση: 22-03-2024 09:30 | Προβολές: 919
Έναρξη: 22-03-2024 |Λήξη: 08-04-2024
[Έληξε]

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, να υποβάλουν ηλεκτρονικά (βλέπε εγχειρίδιο χρήσης στην ηλεκτρονική καρτέλα), από 23-03-2024 έως και 07-04-2024 τη δήλωση Y, ΥΕ και ΕΕ μαθημάτων των εαρινών εξαμήνων ακαδ. έτους 2023-2024 τα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2024.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Διευκρινίσεις

Αναφορικά με τις δηλώσεις μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2023- 2024 σας υπενθυμίζουμε τα εξής:

  • Παρακαλούνται οι φοιτητές για την ορθή συμπλήρωση της δήλωσής τους και τον σωστό τίτλο των μαθημάτων της κατεύθυνσής τους, να συμβουλευτούν τον οδηγό σπουδών του Τμήματος.
  • Όσοι φοιτητές δεν δηλώσουν εμπρόθεσμα (μέχρι 07/04/2024) μαθήματα, θεωρείται ότι δεν έχουν εγγραφεί στο τρέχον εξάμηνο και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις και παραλαβής συγγραμμάτων του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.
  • Μαθήματα Υ, ΥΕ και Ε.Ε (εαρινού εξαμήνου) τα οποία έχουν δηλωθεί παλαιότερα και δεν έχουν εξεταστεί με επιτυχία, θα πρέπει να δηλωθούν εκ νέου προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και εξέτασης στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος.
  • Όσοι φοιτητές επιθυμούν να δηλώσουν ένα όργανο επιλογής ή ένα σύνολο χρησιμοποιούν τους κωδικούς με το Α (π.χ.MUS101 A). Οι κωδικοί μαθημάτων με το Β χρησιμοποιούνται μόνο αν επιθυμεί ο φοιτητής να δηλώσει και 2Ο όργανο επιλογής ή σύνολο.  
  • Οι φοιτητές που έχουν καταθέσει πιστοποιητικά γνώσης Αγγλικών και δικαιούνται απαλλαγής από τα μαθήματα Αγγλικών, θα πρέπει να δηλώνουν τα μαθήματα Αγγλικών (Ι έως ΙΙΙ κάθε εξαμήνου αντίστοιχα) προκειμένου να γίνεται καταχώριση της βαθμολογίας.
  • Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 32 Παρ.2 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Ιονίου Πανεπιστήμιου «Ο φοιτητής δικαιούται μία και μόνο αλλαγή στην Κατεύθυνση που επέλεξε αρχικά, η οποία πραγματοποιείται κατόπιν αίτησής του προς τη Γραμματεία του οικείου Τμήματος».

Από τη Γραμματεία


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας