Συναυλία της Χορωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου

ShareThis
Δημοσίευση: 06-06-2024 08:37 | Προβολές: 356
Σημαντική Ημερομηνία: 10-06-2024
[Έληξε]
image

Η «μικρή επίσημη Λειτουργία» του Τζοακίνο Ροσσίνι από τη Χορωδία του ΤΜΣ Ιονίου Πανεπιστημίου τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 19.30 στην Ιόνιο Ακαδημία.

Η χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου υπό τη διεύθυνση των φοιτητών της Κατεύθυνσης Εκτέλεσης Διεύθυνση Μικτής – Επαγγελματικής Χορωδίας (υπεύθυνος καθηγητής Δημήτρης Κτιστάκης), σε συνεργασία με τη Τάξη Μονωδίας (Υπεύθυνη Καθηγήτρια Ρόζα Πουλημένου) αλλά και διδασκόντων του ΤΜΣ όπως Έλλη Γλαρού και Δήμητρα Κοκκινοπούλου, θα παρουσιάσουν το εμβληματικό έργο του Τζοακίνο Ροσσίνι Petite Messe Solennelle τη Δευτέρα στις 7.30μμ στην Ιόνιο Ακαδημία. Ένα έργο που ξεχωρίζει για την μελωδικότητά του αλλά και την έντονη αρμονική πλοκή του διάσημου οπερατικού συνθέτη Ροσσίνι, το οποίο εκτελείται σπάνια στην Ελλάδα, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλόμουσο κοινό της Κέρκυρας.

Συμμετέχουν οι: Ιρίνα Γκορμπατένκο σοπράνο, Ελισσώ Ντάβλη άλτο, Λευτέρης Καλπακτσίδης τενόρος, Σωτήρης Τριάντης Μπάσος.

Πιάνο: Δήμητρα Κοκκινοπούλου

Εκκλησιαστικό Όργανο: Έλλη Γλαρού

Μουσική Διεύθυνση: Ιωάννα Αργυροπούλου, Παναγιώτης Χαραλαμπίδης, Πέννυ Σελαλμαζίδου, Αλκίνοος Παπαγιανέλλης, Φίλιππος Μπουμπάρας, Δώρα Κολίτση, Ανδρέας Γκούσης.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας