Απονομή Τιμητικού Επαίνου στην Πρόεδρο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Καθηγήτρια Αναστασία Σιώψη από την Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κερκύρας

ShareThis
Δημοσίευση: 17-06-2024 09:50 | Ενημέρωση: 18-06-2024 14:46 | Προβολές: 2199
Έναρξη: 17-06-2024 |Λήξη: 31-07-2024
[Σε Εξέλιξη]
image

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κερκύρας, κατόπιν εισηγήσεως της Προέδρου κυρίας Μαρίας Μάνδυλα-Κουσουνή, απένειμε «Τιμητικόν Έπαινον» Αξιοσύνης στην Καθηγήτρια και Πρόεδρο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου κυρία Αναστασία Σιώψη.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εναρκτήριας τελετής του 22ου συνεδρίου της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, σε συνδιοργάνωση με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στις 14 Ιουνίου 2024.

Με την Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κερκύρας το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, και ιδιαίτερα το Τμήμα Μουσικών Σπουδών, έχει συνεργαστεί πολλές φορές επί σειρά ετών. Στην καλλιέργεια αυτής της άριστης συνεργασίας έχει συμβάλλει καθοριστικά η Μαρία Μάνδυλα η οποία ακούραστα και ανιδιοτελώς προσφέρει τους χώρους που στεγάζεται η Εταιρεία για ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα για την διεξαγωγή μουσικοπαιδαγωγικών προγραμμάτων και προγραμμάτων μουσικής στην κοινότητα, ενδυναμώνοντας τον σύνδεσμο ανάμεσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στην τοπική κοινωνία.  Επιπλέον, συμβάλλει ενεργά σε αυτές με την καλλιεργημένη, ευγενική και γενναιόδωρη προσωπικότητά της.

Χάρη σε τέτοιες υποδειγματικές συνεργασίες, η ενδυνάμωση των δεσμών του τμήματός  μας με την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας αποκτάει σάρκα και οστά με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Άλλωστε η Κέρκυρα δεν είναι απλά ένα ελληνικό νησί που ανήκει στην περιφέρεια. Είναι ένα νησί με έναν ευδιάκριτο και πλούσιο πολιτισμό, ένα νησί με την πιο μακρόχρονη και πλούσια μουσική παράδοση σε όλη την Ελλάδα. Το τμήμα μας δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε ιδανικότερη τοποθεσία και να διαπρέπει, συμπληρώνοντας και αναβαθμίζοντας την πολιτισμική ταυτότητα της αγαπημένης μας Κέρκυρας.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας