ΤΜΣ: Προκήρυξη για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (2014-15)

ShareThis
Δημοσίευση: 05-08-2014 13:18 | Προβολές: 1801
Έναρξη: 05-08-2014 |Λήξη: 12-09-2014
[Έληξε]
    Συνημμένο Αρχείο 1
Mέγεθος: 190.32 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών καλεί όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, να αποστείλουν μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην Γραμματεία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών (Παλαιό Φρούριο, 49100 Κέρκυρα), με την ένδειξη «για το Π.Μ.Σ.», τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Προϋπόθεση για την εισαγωγή στο Π.Μ.Σ. αποτελεί η κατοχή πτυχίου Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. (στη δεύτερη περίπτωση: συναφούς γνωστικού αντικειμένου) της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής με αναγνώριση από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Για την ειδίκευση «Διεύθυνση Παιδικής και Σχολικής Χορωδίας» απαιτείται επιπλέον 2ετής σχετική επαγγελματική εμπειρία. Η φοίτηση διαρκεί 3 εξάμηνα: χειμερινό, εαρινό και θερινό. Σε ορισμένες ειδικεύσεις, το θερινό εξάμηνο αντικαθίσταται από το επόμενο χειμερινό.

Σε κάθε περίπτωση, ο φοιτητής δικαιούται ένα εξάμηνο παράτασης της φοίτησης, χωρίς επιπλέον κόστος. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε 3 ισόποσες δόσεις, στην αρχή του κάθε εξαμήνου. Η διάρθρωση και ο τρόπος διδασκαλίας των μαθημάτων είναι τέτοια, ώστε να μην απαιτείται η συνεχής παραμονή του φοιτητή στην Κέρκυρα.

Οι εξετάσεις για την εισαγωγή στο Π.Μ.Σ., σε όσες ειδικεύσεις απαιτούνται, θα διεξαχθούν στο διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου, μετά από σχετική ανακοίνωση. Επισημαίνεται ότι το Τμήμα Μουσικών Σπουδών δεν παρέχει συνοδούς στο πιάνο.

Ο συνολικός αριθμός θέσεων που θα καλυφθούν είναι 50, η δε κατανομή τους στις επιμέρους ειδικεύσεις θα γίνει σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων από τη Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος, τηρουμένου του ανώτατου ορίου που ορίζεται ανά ειδίκευση.

Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ.
Αν. Καθηγητής Ευστάθιος Μακρής


Το συνημμένο αρχείο περιλαμβάνει το πλήρες κείμενο της προκήρυξης με το εξής παράρτημα: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Τρόπος εισαγωγής και εξεταστέα ύλη ανά ειδίκευση.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας