Παράταση Διεξαγωγής της Ανώνυμης Ηλεκτρονικής Διαδικασίας Αξιολόγησης: 8-17 Ιανουαρίου 2021

ShareThis
Δημοσίευση: 29-12-2020 13:40 | Προβολές: 5706
image

Η ΜΟ.ΔΙ.Π. του Ιονίου Πανεπιστημίου σας ενημερώνει ότι δόθηκε παράταση στην διεξαγωγή της Ανώνυμης Ηλεκτρονικής Διαδικασίας Αξιολόγησης Μαθημάτων και Διδασκόντων για όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (ΠΠΣ) του Ιδρύματος (έναρξη παράτασης: Παρασκευή 8/1/2021, λήξη παράτασης: Κυριακή 17/1/2021). Η παράταση δόθηκε για να αυξηθεί η συμμετοχή των φοιτητών/-τριών και να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στην ανώνυμη αξιολόγηση όλων των φοιτητών/-τριών σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Ως προς την ακολουθούμενη διαδικασία επισημαίνονται τα παρακάτω:

  • Η διαδικασία αξιολόγησης συμμορφώνεται πλήρως με τα πρότυπα και τις κατευθύνσεις της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.).
  • Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα δεν διατηρεί κανένα στοιχείο του/της συμμετέχοντος/-ουσας και ως εκ τούτου τονίζεται ότι η αξιολόγηση είναι ανώνυμη.
  • Οι φοιτητές/-τριες έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο αξιολόγησης μετά από αυθεντικοποίηση μέσω του κωδικού (token) που έχουν λάβει στο ιδρυματικό τους email. Όσοι έχουν ήδη υποβάλει αξιολόγηση, δεν διαθέτουν δυνατότητα τροποποίησης των απαντήσεων ή εκ νέου αξιολόγησης του μαθήματος κατά τη διάρκεια της παράτασης.
  • Δεν θα δοθεί άλλη παράταση στην αξιολόγηση μαθημάτων και διδασκόντων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) η ανώνυμη αξιολόγηση μαθημάτων και  διδασκόντων για όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ιδρύματος. Η συμμετοχή των φοιτητών /τριών στην αξιολόγηση μέσω της συμπλήρωσης του ανώνυμου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου είναι πολύτιμη, στο πλαίσιο της βελτίωσης της ποιότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο Ίδρυμά μας.

Ευχαριστίες για την συνεργασία, ευχές από την ΜΟ.ΔΙ.Π. του Ιονίου Πανεπιστημίου για Υγεία, Δημιουργικότητα και Ποιότητα το νέο Έτος.

 


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας