Υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης για τη συμμετοχή στην εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2021

ShareThis
Δημοσίευση: 20-05-2021 12:54 | Προβολές: 3156
Έναρξη: 20-05-2021 |Λήξη: 30-05-2021
[Έληξε]

Παρακαλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν σε δηλωθέντα μαθήματα κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου, όπως εισέλθουν στην παρακάτω ηλεκτρονική πλατφόρμα από την Παρασκευή 21 Μαΐου, ώρα 09:00 μέχρι την Πέμπτη 27 Μαΐου, ώρα 23:59, προκειμένου να δηλώσουν την πρόθεσή τους, ώστε να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός για την εξ αποστάσεως εξέταση.

https://exams.ionio.gr/


Η ηλεκτρονική δήλωση είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Προσοχή: Τα μαθήματα που παρουσιάζονται στην εφαρμογή αντλούνται απο το σύστημα της Γραμματείας, αποκλειστικά με βάση τις ήδη υπάρχουσες δηλώσεις μαθημάτων. Η επιλογή τους στην εφαρμογή δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα εξεταστούν ή ότι έχετε δικαίωμα συμμετοχής. Παραμένετε πάντα σε επαφή με τον διδάσκοντα για σωστή ενημέρωση.

Στην Αρχική Σελίδα του OpenCourses (https://opencourses.ionio.gr/) στο κομμάτι των ανακοινώσεων θα βρείτε τεχνικές οδηγίες για τους φοιτητές, σχετικές με τη διεξαγωγή των εξετάσεων. Περισσότερο υλικό για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση μπορείτε να βρείτε και στον κεντρικό ιστότοπο του Ιονίου Πανεπιστημίου: (https://ionio.gr/gr/studies/e-learning/)

Για την κατάλληλη προετοιμασία σας πριν τις εξετάσεις:

  • Ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην εξέταση ενός μαθήματος, όπως την ώρα της εξέτασης, κάμερα, ηχεία και μικρόφωνο λειτουργικά και έτοιμα για χρήση, τη φοιτητική σας ταυτότητα, καθώς επίσης βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.
  • Ολοκληρώστε τις εγγραφές σας στις πλατφόρμες που θα εξεταστείτε, οι οποίοι φιλοξενούνται στις πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (Open Courses) ώστε να ενημερωθείτε, μέσω των ανακοινώσεων που δημοσιεύονται εκεί από τους υπεύθυνους διδάσκοντες, για τις λεπτομέρειες της εξέτασης του εκάστοτε μαθήματος.
  • Έχετε πρόσβαση στο ακαδημαϊκό σας e-mail (το οποίο και αποτελεί, την περίοδο αυτή, βασική πηγή ενημέρωσης καθώς όλες οι ανακοινώσεις της γραμματείας ή των μαθημάτων που φιλοξενούνται στο Open Courses καταλήγουν σε αυτό το mailbox) και ότι αυτό είναι λειτουργικό.

Σημείωση: Υποστήριξη, για ζητήματα λειτουργίας της εφαρμογής https://exams.ionio.gr (και μόνον), θα προσφέρεται από το: av-tech@ionio.gr. Για άλλα θέματα που αφορούν στη δήλωση των μαθημάτων σας ή στη συμμετοχή σας στις εξετάσεις, επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του τμήματος.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας