Διεξαγωγή έρευνας από το Γραφείο Διασύνδεσης

ShareThis
Δημοσίευση: 06-02-2012 10:18 | Προβολές: 683

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012

Αγαπητοί φοιτητές/ Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έρευνα που διεξάγει το Γραφείο Διασύνδεσης για τις προτιμήσεις των πρωτοετών φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Λάβαμε την πρωτοβουλία να διαμορφώσουμε ένα Ερωτηματολόγιο που προσπαθήσαμε να δίνει το λόγο στους φοιτητές γύρω από ζητήματα που πιστεύουμε πως τους αφορούν. Εσείς τι πιστεύετε; Ζητάμε τη στήριξή σας σε αυτή την πρωτοβουλία.

Η συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου γίνεται ανώνυμα, όπως και η υποβολή του σε διάφορα σημεία ανά Τμήμα του ΙΠ, σε κλειστά κουτιά. Το Ερωτηματολόγιο θα διανεμηθεί σε έντυπη μορφή και θα υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης ( https://sites.ionio.gr/liaison/survey ). Σε έντυπη μορφή θα είναι διαθέσιμο στα σημεία υποβολής, στις γραμματείες των Τμημάτων, στα θυρωρεία των κτηρίων, στις εξετάσεις και μέσω των φοιτητικών συλλόγων.

Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και γράψτε τη γνώμη σας. Οι ερωτήσεις είναι μικτού τύπου: α) πολλαπλών επιλογών β) ελεύθερες (γράφετε εσείς) γ) και τα δύο.

Σχετικά με την διατήρηση της ανωνυμίας και στην ηλεκτρονική υποβολή, παρακαλώ διαβάστε το σχετικό κείμενο που ακολουθεί.

Μπορείτε να μας γράψετε τη γνώμη σας για το παρόν ερωτηματολόγιο, ώστε να τη λάβουμε υπόψη μας για την επόμενη ετήσια έρευνα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο career@ionio.gr και στο τηλέφωνο 2661087733 ή να απαντήσετε στο παρόν.

Η έρευνα διεξάγεται από ομάδα μελέτης, υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα μελέτης προτιμήσεων πρωτοετών φοιτητών

Γραφείο Διασύνδεσης Ιονίου Πανεπιστημίου

Γιάννης Ζάννος, Έλενα Χαμαλίδη, Ελεάννα Καλούδη, Γιώργος Μηλιώτης


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο: Δράση καθαρισμού στο νησί του Βίδου [14/04/2024]
Δημοσίευση: 09-04-2024 11:51 | Προβολές: 1789
Σημαντική Ημερομηνία: 14-04-2024
[Έληξε]
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας