Δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση Statista

ShareThis
Δημοσίευση: 18-10-2023 13:40 | Προβολές: 2754
Έναρξη: 18-10-2023 |Λήξη: 13-12-2023
[Έληξε]
en  pdf.png  Company Insights
Mέγεθος: 667.04 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
en  pdf.png  Statista for academic institutions
Mέγεθος: 266.46 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
en  pdf.png  Consumer Insights
Mέγεθος: 979.94 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
en  pdf.png  Market Insights
Mέγεθος: 108.17 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
en  pdf.png  Get to know Statista
Mέγεθος: 2.48 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης σας ενημερώνει ότι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ) προσφέρει δοκιμαστική πρόσβαση στη βάση Statista. Η πρόσβαση θα παραμείνει ανοικτή για 60 μέρες (μέχρι 13-12-2023). Ακολουθεί μία περιγραφή της βάσης καθώς και οι τρόποι πρόσβασης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Statista Campus LicenseΗ Statista είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στατιστικών και δεδομένων αγοράς στον κόσμο, δημοφιλής επειδή ταιριάζει τόσο καλά στον σημερινό τρόπο εργασίας. Μπορείτε να φανταστείτε μια μηχανή αναζήτησης που φτάνει μόνο σε έγκυρες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, της οποίας την κλίμακα και την εμφάνιση μπορείτε να προσαρμόσετε σε πολλές περιπτώσεις και να εφαρμόσετε στη ροή εργασίας σας με μερικά κλικ. Όλο το περιεχόμενο εμφανίζεται με περιεκτικό τρόπο και η πλατφόρμα επιτρέπει μια διαισθητική πλοήγηση για να επικεντρωθείτε στην έρευνά σας. Η Statista επιτρέπει την πρόσβαση σε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια στατιστικά στοιχεία, reports, forecasts & surveys, topic pages και infographics και τη δική μας έρευνα για 80.000 θέματα από περισσότερες από 22.500 πηγές.

Κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου όλα τα μέλη έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε :

  • Statistics
  • Reports
  • Forecasts & Surveys
  • Topic Pages
  • Market Insights
  • Company Insights
  • Consumer insights
  • Company Insights & Consumer insights είναι add-on modules τα οποία μπορούν να συμπεριληφθούν στο Campus License.

Αντίστοιχο ενημερωτικό υλικό για το κάθε module μπορείτε να βρείτε στα συνημμένα.Επιπρόσθετα, παρακάτω θα βρείτε δύο tutorials σχετικά με την Statista (Statista’s YouTube channel) :Data Sources and citation for AcademiaGet started with Statista

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Access on Campus (IP based)Tα μέλη των ιδρυμάτων μπαίνουν απλά στο www.statista.com ενώ είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο του πανεπιστημίου (χωρίς να δημιουργήσουν προσωπικό λογαριασμό (free basic account) ή να συνδεθούν σε αυτόν σε περίπτωση που έχουν δημιουργήσει στο παρελθόν).Όταν εισέλθετε στην πλατφόρμα της Statista θα πρέπει να βλέπετε το ακόλουθο μήνυμα καλοσωρίσματος δίπλα από το λογότυπο της Statista: "Welcome to Statista , Ionian University! Free 60-day trial. Free access until 13.12.23". Aυτό το μήνυμα σηματοδοτεί πως έχετε συνδεθεί στο trial επιτυχώς.Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη βιβλιοθηκονόμο κ. Θάλεια Γκόντα (τηλ. 2661087338, thalia@ionio.gr).


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας